A Hungaroringre is hozhatnák az Arctic Rallyt

2019. január 9. 13:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Uri Geller megígérte, hogy megállítja a brexitet Telepátiával, mi mással.
Nem igazán működik a hulladékok újrahasznosítása, de nem is az volna a megoldás a világ szemétproblémájára Csak az hozhatna változást, ha nem újrahasznosítani próbálnánk a műanyagszemetet, hanem eleve nem termelnénk.
Neil Patrick Harris és férje mindent megünnepelnek az ikreikkel Tökre igazuk van.
Jégkorong Erste Liga - 22 év után magyar bajnok a Ferencváros A Csíkszereda lesz a Ferencváros ellenfele a jégkorong Erste Liga döntőjében, miután az elődöntő hatodik mérkőzésén pénteken kétszeri hosszabbításban legyőzte a vendég Újpestet, ezzel az FTC 22 év után magyar bajnok lett
Elege lett abból, hogy nem takarítanak, az egyik utas szedte össze a szemetet a Kőbánya-Kispest pályaudvarnál A BKV szerint rendszeres a takarítás, és a szemetelőket rendészeti eszközökkel kell kezelni.
Félbeszakadt a Párbaj: Súlyos sérülés az Exatlon Hungary-ben Elérkezett a Medál játék és a Párbaj napja, azonban a pályán egy nem várt fordulat történt: Provoda Jodes súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, így a sorsdöntő összecsapás végül elmaradt...

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.