Mennyit nőtt a melled a nyáron?

A gyermekek ellen elkövetett iskolai szexuális zaklatásokat gyakran az igazgatók tusolják el: az iskolából ugyan kirúgják a tanárt, de eljárást nem indítanak, így semmi akadálya, hogy a tanár egy másik iskolában folytassa.

2019. január 11. 11:03

A cikk folytatása...Friss hírek
A nap legfontosabb hírei 2019. március 26. Megszavazták az óraátállítás eltörlését, lemondásra szólította fel az ORÖ Pócs Jánost, visszavonul Conor McGregor.
Szexuális zaklatás a pszichiátrián: 17 év után felmentették Józsi nővért Az asszony nem tudta bizonyítani, hogy védekezésre képtelen állapotban lett volna a cselekmény elkövetésekor.
Milliárdokért kap vadiúj Libegőt a Normafa Évek óta a tervek között szerepel a Zugligeti Libegő felújítása. Most úgy tűnik, még az idén megkezdődnek a közel 50 éves felvonó felújítási munkálatai. A beruházás közel 4 milliárd forintba kerül, a megújult, négyüléses, kerékpár szállítására is alkalmas felvonót 2021-től vehetik birtokukba a kirándulók.
Anyák vallottak arról, hogy mi volt a legundorítóbb dolog, amit fel akartak falni a terhességük idején Várandósságuk alatt a nők többségének megváltozik a kapcsolata az ételekkel, korábban kedvelt menüktől kezdenek undorodni, kedves illatok taszítják őket, eközben pedig szinte leküzdhetetlen vágyat éreznek arra, hogy olyasmit egyenek, amit korábban el sem tudtak volna képzelni nemhogy a tányérukon, de még a konyhájukban sem.
Íme, a Games with Gold áprilisi játékai Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék és két fantasztikus klasszikus vár ránk.
Vásárolni ment a lányával J-Lo, kiakadt rá a rajongói azért, amit tett Sok ellensége lett most J-Lo-nak a kislánya miatt.

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Erdogan kampányígérete: ismét mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát Legutóbb szeptemberben dobott vissza egy ilyen kérelmet a török alkotmánybíróság.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.