Gyurcsányt a Jobbik élére!

Gyurcsány Ferencet a Jobbik élére! Ezt követeli a haladó erők összefogása, és a röhögni vágyó jobboldali tömeg.

2019. január 11. 12:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ellenzéki szervezkedés a hét végi tüntetés előtt A Jobbik és az MSZP közösen segíti a szakszervezetek szombati félpályás forgalomlassító akcióját Vásárosnamény, Fehérgyarmat és Záhony környékén.

Az antiszemita Gyöngyösi után a Jobbik alelnöke is szövetkezne Gyurcsánnyal Ander Balázs, a párt egyik vezetője együttműködne a "becsületes baloldali politikusokkal". Újabb vallomás.
A Jobbik alapító tagja a hírhamisító MTVA-vezér Papp Dániel a párt első gazdasági igazgatója volt korábban. Most a sok ellenzéki politikus által csak propagandamédiának titulált MTVA megbízott vezérigazgatója.
Becsületes baloldali politikusokkal együttműködne a Jobbik alelnöke Ugyanakkor Gyurcsány Ferenccel ezt már kizártnak tartja.
Magyar Idők: Sikertelen volt az ellenzéki egyeztetés A Jobbik már el sem ment a legutóbbi egyeztetésre.
Morvai Krisztina: gyalázatos a Jobbik pálfordulása Az ellenzéki koalícióban nem lát olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne, ezért építik a teljes kampányukat az Orbán gyűlöletre. Ez az érték tartja össze őket szögezte le.

Káosz az ellenzéki oldalon Káosz az ellenzékben. Folytatódik a korábban látott "összefogás-NEM összefogás" játék. A Jobbik alelnöke szerint nem csak Gyurcsány Ferenccel, de még az ördög öreganyjával is összefognának. Lapinformá...
Fritz Tamás: Gyanús a hirtelen lett ellenzéki összefogás Eddig soha nem látott összefogásba kezdtek az ellenzéki pártok. A Jobbik már nemcsak Gyurcsány Ferenccel, hanem ahogy a párt frakcióvezetője fogalmazott az ördög anyjával is együttműködne.
Egyre kuszábbak a viszonyok az ellenzékben A szocialisták elnöke közös listát indítana, a Jobbik ezt értelmetlennek tartja.
Továbbra is a Jobbik-frakció tagja Szávay István és Staudt Gábor Még mindig nem adták vissza mandátumukat.
Bejelentették a sorosista tüntetésen: Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP kö Az MSZP-elnök jelentette be az elvtelen összeborulást, Gyurcsány helyettese volt az előkészítő.
A Jobbik a Kúrián támad: népszavazást akarnak a rabszolgatörvényről A Kúrián támadja meg a Jobbik a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) döntését, amellyel elutasította népszavazási kezdeményezéseket a rabszolgatörvényről - jelentette be szombaton Budapesten,...