A tévés számháborúnak vége

A Samsung tíz éve nem látott technológiai forradalmat indít a tévégyártásban, az LG erre feltekeri a kijelzőt, mint egy szőnyeget. A többi gyártó meg csak áll a 8K tévéjével, de minek. Tévékörkép a CES-ről.

2019. január 11. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy kézre tervezték a Samsung kompakt, olcsóbb Galaxy S10 mobilját Ne tévesszen meg senkit a Galaxy S10e mérete, prémium modellről van szó.

Nagy lehet az öröm a Samsungnál, igen jól nyitott a Galaxy S10 Több fontos piacon is jól indult a Samsung új csúcstelefonjainak értékesítése: egy S-szériás modellből sem akartak még ennyien.
A YouTube és a Spotify is kedveskedik a Galaxy S10-tulajdonosoknak 4 és 6 hónapos prémium csomag jár a Samsung csúcskészülékek vásárlóinak, de sajnos nem mindenhol.
Amiben az iPhone biztosan veri a Samsung Galaxyt Az Apple mobiljai használtan is sokkal jobban őrzik az értéküket, mint a Samsung modelljei.
Üzemidő terén csalódást keltő a Samsung Galaxy S10+ Egyhuzamban nyolc órát sem bír ki a 4100 mAh-es akkumulátor.
Valami nem stimmel: így fogadták a Samsung hazájában a Galaxy S10-et Mintha csak megismétlődne az, ami tavaly az akkori iPhone-okkal történt: egyelőre alulmúlta a várakozásokat a Samsung új csúcstelefonjára igényt tartók száma.

A Samsungnak köszönheti majd az Apple, ha lesz összehajtható telefonja? A Samsung és az Apple régi, klasszikus vetélytársak. Azonban az üzleti érdekek számukra is fontosak, így a színfalak mögött, például a kijelzők területén, sokszor zsíros megállapodások születnek.
A Moto G7 ellenfele lehet a Samsung Galaxy A40 6,4 hüvelykes Infinity-U képernyőt kaphat a Samsung következő középkategóriás okostelefonja.
Úgy tűnik, egy dologban már jobbak az új Galaxy S10-ek, mint a tavalyi iPhone-ok A Samsung vadonatúj telefonjai csak nemrég váltak előrendelhetővé, a kínai piacon pedig máris hasítani kezdtek. Rossz jel ez az Apple számára, amely tavaly szinte azonnal csökkenteni kényszerült egyi...
A Huawei szerint a Galaxy Fold kialakítása nem jó Richard Yu elárulta, hogy a Huawei is csinált olyan prototípust, mint a Samsung Galaxy Fold, de elkaszálta azt, mert rossz volt.
Így néz ki a Samsung Galaxy S10+ belülről A készülék darabokra szedése fényt derített rá, hogy egyesek számára miért nehézkes az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó használata.
A magyar vásárlók is örülhetnek: fontos dolog derült ki a Samsung Galaxy S10-ről és S10+-ról A Samsung Galaxy S10 és S10+ ujjlenyomat-olvasója az ultrahangos technológia miatt speciális kijelzővédő fóliát igényel. A cég most egy jó hírrel állt elő.