A tévés számháborúnak vége

A Samsung tíz éve nem látott technológiai forradalmat indít a tévégyártásban, az LG erre feltekeri a kijelzőt, mint egy szőnyeget. A többi gyártó meg csak áll a 8K tévéjével, de minek. Tévékörkép a CES-ről.

2019. január 11. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

CES 2019: két új notebookkal készült a Samsung az év elejére A Notebook Flash a belépőszintű gépek vásárlóit célozza meg, míg a Notebook 9 Pro erősebb hardvert kap.

CES 2019: a Samsung is nevez a ki tud nagyobb 8K tévével előállni versenybe A vállalat egy 98 hüvelykes modellel bővíti a Q900 szériát.
Visszaesett a Samsung Electronics teljesítménye Két év óta először negyedéves működési nyereségének csökkenésére számít a Samsung Electronics, mivel a kínai gazdasági növekedés lanyhulása visszavetette a félvezetők és a mobiltelefonok iránti keresl...
CES 2019: minden korábbinál kisebb Micro LED tévével jelentkezett a Samsung A vállalat 75 hüvelykes, 4K felbontású megjelenítőt vitt Las Vegasba.
Hang jöhet az LG G8 kijelzőjéből A jelentések szerint az LG már a Samsung előtt átállhat vibrációs és csontrezgéses technológiára. A Samsung a CES-en demózhat.
Samsung-technológia kerül az Audikba Exynos hajtja majd az autók következő generációs infotainment rendszerét.

Autókba szánt rendszerchippel erősít a Samsung Az Exynos Auto V9 SoC az Audi in-vehicle infotainment (IVI) rendszerének alapja lesz.
Visszafoglalhatja az íróasztalát a Samsung monitorával Jó lehet a keskeny vagy több mindenre használt asztalokra.
Ha prémium mobil, akkor Apple vagy Samsung A harmadik negyedévben a prémium okostelefonok piacán az Apple és a Samsung dominált.
Már január 15-én megkaphatja az Android 9 Pie-t a Galaxy Note 9 Úgy néz ki, hogy a Samsung a tervezettnél hamarabb frissítheti a zászlóshajóit az aktuális Androidra.
Lekerekített kijelzőre válthatnak a középkategóriás Samsung mobilok A jelentések szerint a középkategóriás Samsung okostelefonok végül lekerekített szélű LCD-képernyőket kaphatnak.
Billentyűzetre és egérre készülnek a Samsung okostévék Egy friss funkciónak hála a Samsung jövőbeli okostelevíziói az egereket és a billentyűzeteket is támogatják.