Kétharmados támogatás Salvini szigorú migrációs politikájának

A belügyminiszter és miniszterelnök-helyettes pártja, a Liga továbbra is a legerősebb olasz politikai erő.

2019. január 11. 14:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az olaszok csak kevesebb, mint 20 százaléka nyitná meg az ország kikötőit a migránshajók előtt A belügyminiszter, Matteo Salvini is határozottan ellenzi az enyhítést.

Salvini varsói látogatása a szövetségesek keresése jegyében zajlott Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes és belügyminiszter varsói látogatása az Európai Unión (EU) belüli szövetségesek keresése jegyében zajlott - értékelték a lengyel kommentátorok, akik közül t...
Málta szerint Salvini alaptalanul vádaskodik Megalapozatlannak nevezte Málta Matteo Salvini olasz belügyminiszter kijelentését, amelyben azzal vádolta Vallettát, hogy nem teljesíti a menedékkérők befogadásával kapcsolatban tett korábbi ígéretét ...
Salvini szerint Róma és Varsó jelentheti az új európai egyensúlyt a francia-német tengely helyett Az olasz belügyminiszter Lengyelországban tárgyalt.
Olasz belügyminiszter: Rasszista skandálás miatt nem szabad megállítani egy meccset Matteo Salvini azért azt is elmondja, hogy nem ért egyet a rasszista szurkolókkal.
Előttünk a kor, amiben az emberek a rombolástól való félelmükben lerombolnak mindent Roger Eatwell és Matthew Goodwin politológusok fontos könyvben elemezték Trump, Salvini, WIlders, Le Pen és Orbán sikerének okait, leírták, miért támogatják őket az emberek, csak arról nem beszéltek, ...

Salvini: a legnagyobb ellenségünk az úgynevezett európai baloldal Matteo Salvini nem tartja kizártnak, hogy együttműködjön az EPP-vel a májusi EP-választásokon.
Csak férfi kísérővel nézhetik meg a nők az olasz Szuperkupa-döntőt Matteo Salvini olasz belügyminiszter élő Facebook-videóban kelt ki a döntés ellen.
Matteo Salvini bátran nemet mondott a megszorításokra A dél-európai államnak sikerült visszaverni az EU követelését.
Továbbra sem köthetnek ki a migránsokat szállító hajók Olaszországban Véget ért a szép élet az emberkereskedők számára fogalmazott Salvini.
Salvini: a kezdettől fogva engedtünk volna Brüsszelnek, ezt az eredményt se érjük el Nagyon elégedett vagyok az elért költségvetési tervezettel, ha kezdettől fogva engedtünk volna Brüsszelnek, ezt az eredményt se érjük el nyilatkozta Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes az o...
Salvini nem tököl: egyre több migránst küld haza Olaszország Az olasz belügyminiszter nemcsak beszél, hanem cselekszik is.