Ezek a magyar zenekarok adhatóak el leginkább külföldön

A Dope Calypso vezeti a sort, és a Blahalouisiana zárja.

2019. január 11. 16:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Védett állat lehet a gyapjas mamut, pedig 10 ezer éve kihalt
Trump a menekült gyerekek deportálásának felfüggesztését ajánlotta fel 5,7 milliárd dollárért Amit régi kampányígéretére, a mexikói határra építendő falra fordítana. A demokraták visszautasították az ajánlatot, már mielőtt az hivatalosan elhangzott volna.
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
Néha megáll az ész és megáll a kéz A magyar kéziválogatott társkapitánya szerint a dánok fantasztikus kapusa vert meg minket.
A felsőházba lőtte a Valenciát a spanyol válogatott csatár A második félidő végjátékában sikerült megfordítania a meccset az idei döntetlenkirálynak.
19 January 2019: Protest against the Overtime Act in Hungary

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.