Első világháborús tengeralattjáró bukkant elő a francia tengerparton - VIDEÓ

Az apály miatt került felszínre.

2019. január 11. 16:07

A cikk folytatása...Friss hírek
A szemetet még nem kell kivinnie, de Trumpnak le kell mondania a friss virágokról
Tovább tart az Inter rémálma a kiscsapat ellen Először játszott döntetlent a két csapat a Serie A-ban.
Férfi kézi-vb: Nem kezdtek jól a középdöntőben a magyarok Nem bírtak az eddig 100 százalékos házigazdával.
A kormány a fiúkra is kiterjesztené a HPV elleni védőoltást A kormány kiterjesztené 12 éves fiúkra is HPV-védőoltást az iskolai védőoltási program keretében - mondta az egészségügyért felelős államtitkár egy szombati rendezvényen Budapesten.
Ismét ezrek tüntettek a szerb elnök ellen Belgrádban Azzal vádolják, hogy autokrata.
Véget érhet a féktelen száguldozás a német autópályákon A sebességkorlátozás hiányáról elhíresült utakon környezetvédelmi okokból jöhet a korlátozás.

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.