Orbán válaszolt arra, hogy még mindig 56-os hősnek tartja-e Dózsa Lászlót

A miniszterelnök sajtófőnökének küldtük el a kérdést, amit a Kormányinfón már nem tehettünk fel.

2019. január 11. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dózsa László rendezőként lerugdosta volna a földön fekvő politikusokat a színpadról

Friss hírek
Napi terror 01.19.
Szövetségesek - ORSZÁGOS PREMIER - január 25., péntek, 22.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Kaplan, Jared Harris, Anton Lesser, August Diehl, Charlotte Hope
Robbanás történt egy észak-írországi városban, a rendőrség pokolgépre gyanakszik A készülő robbantásról a rendőrség előzetes értesítést kapott, és éppen hozzákezdett a környéken több épület köztük szórakozóhelyek és szállodák kiürítéséhez, amikor a detonáció bekövetkezett.
Ennyi almát termel Magyarország termésmennyiség, ezer tonna
Ennyi volt mára belőlünk, de vasárnap 7-kor ugyaninnen folytatjuk. Búcsúzásul hallgassátok meg a national trap hazai bajnokának, Dé:Nash-nek Krúbival készült új zeneszámát:
Védett állat lehet a gyapjas mamut, pedig 10 ezer éve kihalt

Emelkednek a nyugdíjak és a bérek A nyugdíjemelésről és nyugdíjprémiumról, valamit az ápolók, a honvédelmi és rendészeti igazgatási dolgozók és a bírák fizetésének jelentős növeléséről is nyilatkozott a tegnapi Kormányinfón Gulyás Ger...
Tovább nőnek a bérek és a nyugdíjak Újabb nyugdíjemelés lesz 2019-ben, ezúttal 2,7 százalékos növekedés várható. Erről Gulyás Gergely kancelláriaminiszter beszélt a Kormányinfón. A tárcavezető hozzátette, a magyar gazdaság jól teljesíte...

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.
Gólkamerával szúrták ki, hogy kapuba csavarták a szabadot Az Augsburg a videóbíróval egyenlített a Bundesligában. A Mönchengladbach harmadik.