Leégett egy veszprémi állatmenhely

Több kennel és több zacskó kutyatáp megsemmisült.

2019. január 11. 16:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Két autó karambolozott Budapesten, többen megsérültek A baleset a XVIII. kerületben történt.
Ady-sorozatnak ad otthont a Centrál kávéház Ady emlékére címmel ingyenes irodalmi-zenei sorozat kezdődik január 25-én a Centrál kávéházban Budapesten
RTL Klub: A Veronában tragédiát szenvedett busz sofőrje máig nem kért bocsánatot Holnap lesz a 17 halálos áldozat követelő buszbaleset második évfordulója. Az RTL Klub Fókusz Plusz című adásban megszólalt az egyik áldozat apja, akinek sikerült beszélni a busz sofőrjével.
Budapest helyett a Lánchidat blokkolták és Bayer Zsolt "bajszát" rángatták a tüntetők Budapest mellett több vidéki és külföldi városban is tüntettek a túlóratörvény ellen, azonban a korábban beígért országos blokád elmaradt. Budapesten néhány ezer embert mozgatott meg az akció, a várost nem, a Lánchidat blokkolták két órára a tüntetők, de az is a rendőrök aktív közreműködésével sikerült.
Ezekkel a számokkal nyerhetett rengeteg pénzt Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait.
Hat cirkuszolót kellett elvinniük a rendőröknek a Lánchídról Hiába kérték őket, nem hagyták el az úttestet.

Top hírek:
Alkoholszondát lopott egy tolvaj Keresi a rendőrség, rejtély, hogy mit akarhatott a szondával.
Lukácsi Katalin a Fülkében: Én lennék a legboldogabb, ha a NER a szolgálatról szólna Az ellenzéki aktivista szerint van igény az országos sztrájkra. Lukácsi Katalinnal, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítójával arról is beszélgettünk, hogyan fér meg egymás mellett a tüntetéseken az O1G és Beer Miklós püspök üzenete. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.
Három autó ütközött, négy ember megsérült Kópházánál történt a baleset.
MTVA-tiltakozás: Szél és Hadházy elárulta, mi a végcéljuk Azok az MTVA-ban dolgozók, akikkel közvetlenül érintkeztek az elmúlt napokban, kedvesek voltak velük, például kaptak tőlük csokit – erről beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő
Nagy Blanka: "Bayer Zsolt semmilyen értéket nem adott az országnak" Ebből még nagy meccs lesz.
Ma estétől visszatér a tél, az egész országban havazni fog Vasárnapra az ország nagy részén 5-10 centiméteres hó hullhat.