Egyre több török kér menedékjogot Németországban

Egyre több török állampolgár kér politikai menedékjogot Németországban a 2016-ban történt törökországi puccskísérlet óta pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.

2019. január 12. 5:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hivatalosan is tárgyal a fúzióról a Deutsche Bank és a Commerzbank Németország első és negyedik legnagyobb bankja egyesülne, a szövetségi pénzügyminisztérium örülne.

2000 milliárd eurós szuperbank jöhet létre Németországban Tárgyal az egyesülésről a Deutsche Bank és a Commerzbank, de a vezetők hangsúlyozzák, ebből még nem következik semmi.
Több ezer dolgozóját rúgja ki a Ford Európában Németországban 5 ezer embernek mondanak fel egy nagyszabású irányváltás keretében.
Vajon csak Budapesten mer kipát hordani Weber? Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje kedden a Dohány utcai zsinagóga előtt tartott sajtótájékoztatón olyasvalamit tett, amelyért Németország utcáin nemcsak életveszélyes fenyegetés, h...
Újabb történelmi relikviát ad vissza Namíbiának Németország A kőoszlopot jelenleg a berlini Német Történeti Múzeum őrzi.
Elkezdődött a gyilkosságot elkövető iraki férfi pere Németországban Tavaly tavasszal megerőszakolt, majd megölt egy tinédzser lányt hangzott el az M1 Híradójában.

Németországban kudarcot vallott a jogállamiság? Kiderült, hogy menedékkérőként érkező feltételezett háborús bűnösökről szóló értesüléseket hagyhattak figyelmen kívül a német hatóságok.
"A multikulti hibája, hogy Németországban létrejöhettek a no-go zónák" Ralph Ghadban, a németországi iszlamizációt és migrációt kutató szakember szerint a multikulti ideológia hibája, hogy a német főváros egyes részeit arab bandák uralják és emiatt a hibás ideológia miat...
A mogorva kertész, aki puskaport töltött a tűzifába Újabb háznál találtak Németországban preparált tűzifát, amelybe nagy mennyiségű robbanóanyagot rejtett el a bosszúálló kertész. Hobbi archeológus és középkori hagyományőrző volt, aki ágyúval is lövöld...
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 25. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 25. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény panucci szo, 03/09/2019 - 00:21 A Werder Bremen győzelmével ind...
Az EU elítélte Németország venezuelai nagykövetének kiutasítását Caracas szerdán nemkívánatos személlyé nyilvánította a német nagykövetet.
Gyilkos csapdákat állíthatott haragosainak egy német tájépítész Fura halálesetek miatt nyomoznak Németországban.