Egyre több török kér menedékjogot Németországban

Egyre több török állampolgár kér politikai menedékjogot Németországban a 2016-ban történt törökországi puccskísérlet óta pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.

2019. január 12. 5:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Péniszméret alapján választom ki a kezdőcsapatomat Nem érdemes kikezdeni az első női edzővel, aki férfi futballcsapatot irányít Németországban.

Feltételezett Ku Klux Klan-tagoknál razziáztak Németországban 17 ember ellen indul eljárás.
Ez lett az év legellenszenvesebb kifejezése Németországban A kitoloncolás elleni ipar (Anti-Abschiebe-Industrie) kifejezést választotta 2018 legellenszenvesebb német szófordulatának a Darmstadti Egyetem nyelvészekből és újságírókból álló független bizottsága.
Kismamát késelt meg, meghalt a magzat Meghalt a magzata annak a terhes nőnek, akit Németországban késelt meg egy migráns. A 25 éves afgán férfi egy kórházban támadt a kismamára. Az országban legutóbb december elején volt késes támadás, ak...
Várandós nőt szúrt meg egy migráns Németországban A nő életveszélyes állapotba került.
Továbbra is gondot okoz a nagy mennyiségű hó Európa-szerte Ausztriában és Németországban kritikus a helyzet, míg hazánkban a csúszós utak nehezítették a közlekedők életét.

Újabb bűnöző migráns miatt áll a bál Egy mentálisan beteg, bűnöző migráns miatt van konfliktus Németország és Afganisztán között. A németek ugyanis ki akarták utasítani azt az afgán férfit, aki korábban több, mint 20 bűncselekményt követ...
Egyre több rendőrről derül ki Németországban, hogy a szélsőjobbos csoportoknak szivárogtat A szélsőjobboldaliak chatben kértek belső információkat az ismerősöktől.
Több ezer 18 éven aluli menedékkérőt tartanak nyilván eltűntként Németországban Az eltűntek nyilvántartásában 2019. január 1-jén 3192 személy tartozott az országba menedékkérőként érkezett, 18 éven aluliak csoportjába. A gyermekkorúak száma 884, a fiatalkorúaké 2308 volt. 
Fennakadásokat okoz az időjárás Németországban Németország északi részén vihardagály, délen pedig havazás okozott fennakadásokat kedden.
Németországban betiltották egyes iPhone-ok árusítását Az Apple és a lapkagyártó Qualcomm szabadalmi vitájának eredményeként egyes modelleket kivonnak a német áruházakból.
Az igazi haladók szerint Németországban sincs demokrácia! Azt már megszokhattuk, hogy Magyarországon nyolc év alatt számtalanszor szűnt meg a demokrácia, na de már Németország sem elég szabad?