Meglepően erős várakozásokat közölt a General Motors

Meglepően jó 2019-es várakozásokkal rukkolt ma elő a General Motors, annak ellenére, hogy komoly gyengeség jeleit mutatja mind a kínai, mind a német piac az utóbbi hónapokban.

2019. január 12. 12:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Elég gáz van Magyarországon A MEKH szerint biztosított az ország gázellátása.
10 éve nem volt olyan pocsék hónapjuk az aktívan kezelt alapoknak, mint decemberben Rekord összeg, összesen 143 milliárd dollár hagyta el az aktívan kezelt amerikai alapokat decemberben, ami a legnagyobb havi tőkekiáramlás az elmúlt 10 évben - írja a Financial Times. A Morningstar...
Érdemes-e élni a nőknek a kedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségével? A nyugdíjba vonulás szigorú szabályai szerint 2019-ben is csak a teljes nyugdíjkorhatár betöltésétől állapítható meg öregségi nyugdíj, mivel a korai nyugdíjba vonulási lehetőségek már évekkel ezelőtt megszűntek. Csak egy kivétel létezik: a negyven év jogosultsági idővel rendelkező nők esete.
Atya világ: ennyiért nyaralt az Északi-sarkon egy magyar utazó Atommeghajtású jégtörőn járta be a sarkkört kalandvágyó honfitársunk - utazási irodánál foglalt....
Véget érhet a magyar aranykor - Durva veszélyek leselkednek ránk Lassan a végéhez közeledik az évtized, ami a kelet-közép-európai régió szempontjából akár aranyozott betűkkel is bekerülhet a történelemkönyvekbe, hiszen a régió növekedése évek óta felülteljesíti az...
Csalók élnek vissza az E.ON nevével A támadók általában alacsony összegeket próbálnak kicsikarni az ügyfelekből.

Top hírek:
Zsebből vennének tankönyvet a szülők, ha nem elég jó az állami Csak úgy maradhat szabad a tankönyvválasztás, ha a szülők maguk vásárolnak könyveket - panaszolja egy szülői fórum.
773 millió e-mailcímet és jelszót loptak el. Az Öné köztük van? Ellenőrizze, hogy az Ön adatait is megszerezték-e a hackerek.
Megvan, mikor szavaznak az új Brexit-javaslatról Sok időt nem ülnek rajta a képviselők.
Támogatja az EP, hogy jogállamisághoz kössék az EU-pénzeket, a Fidesz nemmel szavazott Az intézkedéssel akár a források száz százalékát is elvonhatja az Európai Bizottság.
Keményen menetelnek a világban a félvezetők Tavaly 13,4 százalékkal, 476,7 milliárd dollárra emelkedett a bevételük.
Így erősödött a forint Erősödött a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök késő délutánra a reggeli szintekhez képest.