Ezeket jelentette be Orbán

7 pontos családvédelmi akciótervvel állt elő Orbán, hogy több gyereket szüljenek a magyarok. Itt vannak a tervek.

2019. február 10. 15:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A bajor konzervatív párt vezetője is kiakadt Orbánra a junckeres plakát miatt A CSU elnöke felszólította Orbán Viktort, hogy döntse el, továbbra is Európai Néppárthoz akar-e tartozni.

"Bajorország és a CSU mindig is jó kapcsolatokat ápolt Magyarországgal, de Orbán Viktor kijelentései elfogadhatatlanok" A német kereszténydemokraták mellett az Európai Néppártban is kiakadtak a magyar kormány legújabb kampányán.
A cseh miniszterelnök megkapta a meghívót, amit Orbán rég hiába vár Március elején találkozhat Andrej Babis Donald Trumppal.
Magyar külképviselet Jeruzsálemben Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben. A kormán...
Példa Amerikában Orbán programja Fontos dolgokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól. Ezt mondta a Fox News műsorvezetője azután, hogy interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel a magyar családtámogatási programró...
Momentum: Orbán menthetetlenül a múltban ragadt A párt beindította az Európai Parlamenti választási kampányát.

Frans Timmermans egy fideszes focihuligánnak is megállt válaszolni, Orbán újságíróknak sem szokott Az EB-alelnök körül nincsenek sajtóelhárítók, és nem menekül akkor sem, ha összefüggéstelenül üvöltözve kérdezik.
Timmermans: Nem túlóratörvény kell, hanem magasabb bér a magyaroknak Interjút adott a baloldali EP-csúcsjelölt, akit Orbán Viktor kiemelten támadott az évértékelőn.
'Érdekünk, hogy Trump újra nyerjen' A családvédelmi akciótervről, az európai uniós választás tétjéről is beszélt Orbán Viktor a kihelyezett frakcióülésen. A miniszterelnök szerint a magyar–amerikai kapcsolatok jó irányba mennek, a...
Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
A hozzáadott érték növelése a cél A hazai ipar hozzáadott értékének növelése úgy lehetséges, ha kutatóintézeteink is összpontosítják erőforrásaikat az alapkutatások és az innováció területén egyaránt. Egyebek között ezt írta Orbán Vik...
Dől a pénz családtámogatásra, most akkor elkezdünk szülni? Orbán Viktor 7 pontos akciótervet jelentett be, hogy még több magyar szülessen. Körbekérdeztünk az utcán, hogy megtudjuk a milliós támogatások mennyire serkentik a gyereknemzési hajlandóságot.