Szulák Andrea lányával partizott a Story-gálán - Rozina már ilyen nagy

Közös fotókon Szulák Andrea és szép kamaszlánya, Rozina.

2019. február 11. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ördög Nóra ruhabakija után királynőként tündökölt estélyi ruhájában Hazai sztárok 2018-as és 2019-es ruhája a Story-gáláról.

Galambos Lajcsi 20 éves lánya gyönyörű, mint egy modell - Friss fotókon Bogi Galambos Lajcsi gyönyörű lányát is elvitte a Story-gálára.
Filmadaptációt kap a Dragon Quest V CGI-animációs filmként költözhet a vászonra a Dragon Quest-széria, a hírek szerint valószínűleg csak Japánban. A történet a Dragon Quest V-re építkezik majd, és a Your Story alcímmel kerülhet a mozikb...
Vasvári Vivien a luxusfeleségekről: sok ember nem tud ezen szórakozni A Feleségek luxuskivitelben sztárját az őt érő negatív kritikákról kérdeztük, de azt is elmondta, miért volt két ruhája a Story Gálán.
Ónodi Eszter a vörösszőnyeges eseményekről: nincs ez rendesen kitalálva Magyarországon A Velvet olvasói már másodszor választották meg őt az év legjobban öltözöttjének, ezért Ónodi Esztert az olyan események divatjáról kérdeztük, mint a Story Gála vagy az HBO-premierek.
Neverending story: megint időt kért Theresa May Theresa May szerint még időre van szükség az EU-val kezdeményezett tárgyalásokhoz a Brexit feltételrendszeréről szóló megállapodás London által kért módosításairól.

Kulcsár Edina már 2 éve tervezi, hogy ebben a ruhában megy a Story Gálára A modell igazán vörös szőnyegre illő estélyit választott idén. Uszályos ruhájáról, frizuraválasztásáról mesélt a Cosmo.hu-nak, de abba is beavatott minket, hogy miket rejt a táskája.
Rubint Réka: Az első Story Gálámra szoptatós, megduzzadt mellekkel érkeztem Lagzi Lajcsi pedig elmondta: félévente kap leveleket, hogy az igazi és nem a villanyórát kell visszaállítani.
Kajdi Csaba szerint az amfAR gála nem volt olyan előkelő, mint most a Story Gála Hozzánk hasonlóan élőben közvetít a díjátadóról.
A Story Gálák eddigi legjobb szettjei Már nem kell sokat várnod arra, hogy megnézhesd, milyen ruhákban buliztak idén a sztárok. Addig is jöjjön egy összefoglaló az eddigi outfitekről!
Belekötöttek az állatvédők az új Toy Story filmbe Sok filmportál szerint 2019 egyik leginkább várt filmje a Toy Story Játékháború negyedik része. A június végén érkező animációs film készítői a néhány nappal ezelőtti SuperBowlon mutatták be a legfri...
Rájuk sem ismerni - Így néztek ki 20 éve a sztárok a Story gálán - Fotó Van, aki semmit sem változott két évtized alatt.