Szulák Andrea lányával partizott a Story-gálán - Rozina már ilyen nagy

Közös fotókon Szulák Andrea és szép kamaszlánya, Rozina.

2019. február 11. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jön a Doraemon Story of Seasons A különleges játék a tervek szerint PC-re és Nintendo Switch-re érkezik valamikor ősszel.

Ő volt a Love Story gyönyörű főszereplője - Már 80 éves Ali MacGraw Ali MacGraw bújt Jenny Cavalleri bőrébe.
Lyme-kórban szenved a Jóban rosszban és a Barátok közt sztárja Lyme-kórból van gyógyulóban a Barátok közt sztárja, Volosinovszki György - írja a Story magazin. A színész nyilatkozott a lapnak betegségéről, mely ellen két éve küzd, szerencsére állapota már javulób...
Toy Story 4 - újabb nagy utazásra hív a szinkronos előzetes Woody és Buzz Lightyear negyedszer is bevetik magukat. Most éppen magyarul.
Identitásválság és Keanu Reeves vár minket a Toy Story folytatásában A folytatásban új jáékfigurával, egy műanyagvillával bővül a csapat.

Szulák Andrea: A legjobb vesztes vagyok Az énekesnő Veiszer Alindának beszélt arról, hogy mit gondol az öregedésről, ByaAlexről, a tapasztalatok és a bátorság hozadékáról.
Így fest a Dragon Quest: Your Story A Dragon Quest: Your Story az 1992-es klasszikus, a Dragon Quest V történetéhez ír mellékágat, mégpedig modern animációs stílussal. Az első japán nyelvű előzetest már most megtekinthetjük.
The Hungarian who shot the stealth bomber The only F-117 ever shot was destroyed by a serbian anti-aircraft unit lead by Zoltán Dani, a Hungarian living in Vojvodina, Serbia, who told us his story.
Telling Lies - újabb egyedi játékon dolgozik a Her Story megalkotója Sam Barlow vadonatúj alkotásában négy ember mindennapi életébe és hazugságaiba nyerhetünk betekintést.
Bemutatkozott a Her Story alkotójának új játéka A Her Story mögött álló Sam Barlow eddig csak nagyvonalakban beszélt új fejlesztéséről, a minap viszont befutottak az első konkrétumok a Telling Lies kapcsán. Az alapok nem változtak, de ez már egy lé...