Gomperz: A felcsúti Tarzan évet értékel

A főszereplő kurjantá a magasból: Győzni fogunk. Újra és újra győzni fogunk! Minden egyébre ott az Állami Számvevőszék.

2019. február 11. 12:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

McGee rikoltását Tarzan is megirigyelné

Az ÁSZ székháza előtt folytatódott az ellenzéki pártok tüntetése Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) székháza előtt demonstráltak vasárnap az ellenzéki politikai pártok a Köztársasági Elnöki Hivatal és a Miniszterelnökség épülete előtt tartott tüntetésük után
Az ÁSZ-főtitkár válaszol Az Állami Számvevőszék csak a dolgát végzi, a törvényeket pedig mindenkinek be kell tartania - mondta a szervezetet ért ellenzéki kritikákról Holman Magdolna, az ÁSZ főtitkára.
Hosszú az út a Jobbik megszűnéséig A Jobbiknak határidőn belül ki kell fizetnie az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által megállapított 136 millió forint tiltott támogatás miatt fennálló bírságot a Magyar Államkincstárnak.
Visszautasította a bírálatokat az Állami Számvevőszék Az átláthatóságot ellenőrzi az Állami Számvevőszék az állami támogatásoknál, több párt azonban nem felelt meg ennek.
Állami Számvevőszék: a DK vádaskodása a jogállam elleni támadás Az ÁSZ leszögezte: számukra nem léteznek ellenzéki vagy kormánypártok, kizárólag ellenőrzött szervezetek vannak, amelyek gazdálkodását a törvényi előírások szerint ellenőriznie kell.

Állami Számvevőszék: a Jobbik vádaskodik Az ÁSZ javasolja Sneider Tamásnak, hogy rágalmazás és a közvélemény folyamatos félrevezetése helyett vállalja a felelősséget a teljesen nyilvánvaló szabálytalanságokért.
Az ÁSZ nem szab ki bírságot, csak értékeli, hogy a pártok betartják-e a törvényeket Ellenőrzései során az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nem szab ki bírságot vagy büntetést, azt értékeli, hogy a döntő mértékben közpénzekből működő pártok betartják-e a rájuk vonatkozó törvényi előírásokat ...
Törvényes volt a kormánypártok 2016-17-es gazdálkodása Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint a Fidesz és a KDNP betartotta a jogszabályi előírásokat, ezzel biztosította a közpénzek felhasználásának átláthatóságát és elszámoltathatóságát.
Jogosulatlan adatkezelésnek minősül a jelentéstervezetek nyilvánossá tétele A jelentéstervezetekben lévő megállapítások és egyéb információk nyilvánossá tétele jogosulatlan adatkezelést valósít meg, ami veszélyezteti a jogállam működését közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ...
A Kétfarkú Kutya Pártot is megtalálta magának az Állami Számvevőszék Három napot csúsztak az elszámolással, most várják a bírságot.
Az ÁSZ nem kapott bizonyítékot arra, hogy az MSZP 2006-ban többet költött a megengedettnél Az Állami Számvevőszék nem érzi úgy, hogy átverték volna őket.