MTA: Nem kérnek a Professzorok Batthyány Körének megoldási javaslatából az akadémiai dolgozók

A konzervatív tudóskör megoldási javaslatai nem tetszenek az MTA dolgozóinak, mert azok továbbra is szétválasztanák az MTA-t és a kutatóintézeteket.

2019. február 11. 12:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Különbíróság létrehozását javasolja Bécs az európai dzsihadisták ügyében A Közel-Keleten működő különbíróságok létrehozását javasolta Herbert Kickl osztrák belügyminiszter azon dzsihadisták ügyében, akik európai országokból érkeztek és csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez Szíriában vagy Irakban
Levakarnák Szanyit
Barlangi túrázót mentettek ki a Pilisben Túrázó tévedt el szombaton délután a Pilisborosjenő határában található Papp Ferenc barlangban. Négy óra elteltével a barlangi mentők találták meg és kísérték a felszínre, a 33 éves férfi nem sérült meg - közölte a Magyar Barlangi Mentőszolgálat.
Két kocsi karambolozott egy benzinkút közelében Az 52-es főúton történt a baleset.
Teljesen leégett egy lakóház A ház lakója még időben kimenekült az épületből.
NB I - Ben-Hatira góljával nyert a Honvéd - tabella A Budapest Honvéd 2-1-re legyőzte szombaton a vendég MTK Budapestet a labdarúgó OTP Bank Liga 22

Náray-Szabó Gábor: A sorosozás nem az értelmiségnek szól, ne érezze magát idegesítve A Professzorok Batthyány Körének elnöke az MTA dolgozóira utalva a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondta, nem tartja helyesnek, ha valaki tüntet az ellen, akitől a forrásokat kapja.

Top hírek:
Tanuló vezető hajtott a 4-es, 6-os villamos megállójába - fotó Az Oktogon és a Blaha Lujza tér között történt a baleset.
12 éves fiút gázoltak el Tatabányán A zebrán ment át, de a lámpa pirosra váltott, kisebb sérülésekkel megúszta.
Fának hajtott egy autó - a sofőr kritikus állapotban van A baleset Kállósemjén és Nyírbátor között történt.
Fülke: A Fidesz akkor sikeres, ha keménykedik Az ellenzék töredezett és együttműködésre van ítélve, a Fideszt pedig a demokratikus keretek leépítése miatt egyre nehezebben rengetne meg egy esetleges gazdasági válság. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.
Kigyulladt egy ezer négyzetméteres raktár Izsák mellett Öt településről érkeztek tűzoltók, hogy megfékezzék a híreket.
A zebrán ütöttek el egy gyereket Tatabányán A 12 éves fiú a piros jelzés ellenére akart átkelni az úton.