Pontosít a bíróság: nem a hídfoglalást engedélyezték, csak a rendőrség hibázott

Egy eljárási hibát követett el a rendőrség, ezért lehetett megtartani a Lánchíd foglalását.

2019. február 11. 13:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kérdések merültek fel a Lánchíd felújításánál, de az októberi kezdés nem csúszik A BKK kérdéseket kapott a Lánchíd felújításával kapcsolatban, ezért kitolta a közbeszerzés pályázati határidejét.

Megindító bejegyzésben búcsúzik Tandori Dezsőtől a törzshelye A szerdán elhunyt író, költő, műfordító korábban gyakran megfordult a Lánchíd Sörözőben, ahol rá emlékeztek.
Erik Sumo válogatáskazettákat cserélgetett Tandorival, aki a Lánchíd Sörözőben különórát tartott két szobafestőnek Rendhagyó emlékezések egy rendhagyó költőre.

A bíróság nem a Lánchíd elfoglalásának megengedéséről döntött A bíróság a rendőrség eljárási hibája miatt helyezte hatályon kívül a Lánchíd elfoglalását megtiltó rendőrségi határozatot, nem pedig a "hídfoglalás megengedéséről" döntött, ahogyan az a sajtóban ...
Rétes, forralt bor ezer forint a Lánchíd tövében
Will Smith csúnyán beégette fiát videó A szinte mindig pozitív karaktert játszó színészről bátran feltételezhetjük, hogy a magánéletben sem egy keserű alak, sőt valójában egészen csípős humorral rendelkezik. Ott volt például, amikor eladón...
A világ legszebb hídjai között a budapesti Lánchíd Egy építészettel is foglalkozó magazin listáján a 9. legszebb híd a Lánchíd.