Egy néző majdnem tönkretette a Bayern-szurkoló kisfiú álmát - videó

Repült az áhított mez, de a címzetthez már nehezen jutott el.

2019. február 11. 13:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Dortmund győzött, és visszavette a vezetést a Bundesligában Győzelmi kényszerben a vasárnap játszó Bayern München,

A Bayern-edző elbeszélgetett a verekedőkkel Kovac elismerte a LewandowskiComan-balhét.
Összeverekedett a Bayern edzésén Lewandowski és Coman Két társuk választotta szét őket.
A kúriai ítélet alapján az ellenzék szabadon trágárkodhat A Bayer Zsoltot elmarasztaló Kúria ítélete szerint Magyarországon csak a miniszterelnököt, az államelnököt, és úgy általában a kormánypárti politikusokat lehet trágár jelzőkkel illetni, Vona Gábort vi...
2021-től Oliver Kahn irányítja a Bayern Münchent Karl-Heinz Rummenigge visszavonulása utána a legendás kapus lesz a Bayern ügyvezetője.
143 millió forint nyereség naponta van, ahol jó üzlet a futball A világon még soha egyetlen futballklub sem ért el akkora nyereséget, mint tavaly a Tottenham Hotspur. A londoni csapat lubickol a pénzben, új stadiont épített, és a legjobb szeretne lenni Európában. ...

Óriási Bayern-parádé a rangadón Elképesztő alázást hozott a mérkőzés.
A nap legfontosabb hírei 2019. április 5. Orbánnak nagy tervei vannak, lányának egymilliós táskája. Bayer Zsoltról kiderült, hogy trükközött a lakásával.
Bayern-Dortmund: az egyik legfontosabb játékos hiányozhat Kérdéses a szereplése.
Kilencgólos thriller lett a Bayern simának tűnő kupameccséből A másodosztályú Heidenheim megizzasztotta a müncheni csapatot, de végül 5-4-re alulmaradtak.
A nap legfontosabb hírei – 2019. április 2. Bayer 32 ezerért bérel önkormányzati lakást a Várban, Bécsben kitüntetnék Sorost, Nagy Blanka ellenőrzőjét bújja a Fidesz médiája.
A Fidesz-média szerint Weber nyomorult és nyálkás, aki Rákosihoz hasonlóan elpusztítaná a családot Kifelé a Néppártból! - írja Bayer Zsolt, Weber pedig Stefka István szerint nagyobb kárt fog okozni az európai civilizációnak, mint eddig bárki más.