Újabb pert nyert meg Hadházy, fizethet neki a köztévé

Totális kitaláció ment le a Híradóban Hadházy Ákosról és édesapjáról riportként feltüntetve. Bayer Zsolt után most a köztévé is fizethet a politikusnak.

2019. február 11. 13:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét az MTVA székházánál akciózott az ellenzék Többek között Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Tordai is be akart jutni az épületbe. Kiáltványuk is van.

Félmillió aláírásnál jár Hadházy petíciója az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért A felénél jár. A képviselő szerint szükség lenne az ellenzéki pártok segítségére is.
Hadházy aláírásgyűjtése: túl a félmillión Az Orbán-kormány irtózik az Európai Ügyészséghez való csatlakozástól.
Bayer még nem adta oda Hadházynak az ötforintosait, a Kúriához fordult Januárban vesztett pert Bayer Zsolt Hadházy Ákossal szemben, a sérelemdíjat ötforintosokban akarta kifizetni, de ezek egyelőre egy szekrényben vannak.
600 fős faluban szerveztek autómentes napot uniós pénzből Hadházy Ákos szerint értelmetlenül költötték el az uniós pénzt több kisebb településen is.
Hadházy elmenekült Hadházy Ákost még ma is kísértheti, hogy korábbi szomszédját lehetetlen helyzetbe hozta, és arra kényszerítette, hogy embertelen körülmények között éljen. Mindezt csak hogy megszerezze a társasházuk e...

Bayer Zsolt helyreigazítást és ötmilliós sérelemdíjat kér lapunktól Nem teszünk neki eleget.
A Kúria kimondta: Bayer Zsolt nem nevezheti gecinek Vona Gábort A kormánypárti publicistának sérelemdíj megfizetése mellett nyilvánosan bocsánatot kell kérnie a Jobbik volt elnökétől. Az általános politikai közbeszéd szempontjából is fontos döntés született.
Szólásszabadság és cenzúra a 21. században Percről percre tudósításunk a Századvég konferenciájáról, melyen felszólal Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő és Bayer Zsolt író, publicista, a Magyar Nemzet főmunkatársa is. A rendezvényt a S...
Bayer: Ügyvédek és az ingatlanközvetítő útmutatásai alapján jártam el Bayer Zsolt publicista közleményében nem cáfolta, hogy egy pilisszentkereszti faházat ajánlott csereként az Úri utcai önkormányzati lakásért, amely két hónapon belül visszakerült a családjához.
A nap legfontosabb hírei 2019. április 4. A szegényebbek szegényebbek, a képviselők gazdagabbak lettet. Bayer Zsolt magyarázkodott, Balog Zoltánt ismét lecserélték.
A Fidesz-média szerint Weber nyomorult és nyálkás, aki Rákosihoz hasonlóan elpusztítaná a családot Kifelé a Néppártból! - írja Bayer Zsolt, Weber pedig Stefka István szerint nagyobb kárt fog okozni az európai civilizációnak, mint eddig bárki más.