Újabb pert nyert meg Hadházy, fizethet neki a köztévé

Totális kitaláció ment le a Híradóban Hadházy Ákosról és édesapjáról riportként feltüntetve. Bayer Zsolt után most a köztévé is fizethet a politikusnak.

2019. február 11. 13:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hadházy Ákosnak tegnap este szóltak, hogy ma tárgyalják az MTVA-ban történteket "Ha csak egy nappal korábban szólnak, talán ott tudnék lenni."

Durva stílusban támadta a TV2 szerkesztőit Hadházy Ákos A csatorna a képviselő ingatlanvásárlásával foglalkozott.
Luxuslakás, lyukas zokni Kiderült, hol van Hadházy Ákos új luxuslakása. A 140 négyzetméteres, négy és fél szobás, két hatalmas terasszal és garázzsal is rendelkező luxuslakás csupán néhány száz méterre van Szekszárd központjá...
Képviselők az MTVA-ban: Hadházy megint lepattant Pintérről A belügyminiszter ma sem oldotta meg a rejtélyt, hogy ki biztosíthatja a képviselők bejutását a közintézményekbe, ha nem engedik be őket.
Gyurcsány gazdagodott, Hadházy lakást vett A 197 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és 11 nemzetiségi szószóló vagyon­nyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Ország­gyűlés honlapján.
Luxuslakással bővült Hadházy vagyona Zoknibővülésről nem tudni.

Ismét a közmédiánál tartott sajtótájékoztatót Szél Bernadett és Hadházy Ákos Azt mondták, azért jöttek, mert a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója visszautasította az Európai Ügyészségről szóló hirdetésük megjelenését, miután úgy ítélte meg, hogy az nem közérdekű és jogszabá...
Hadházyék megpróbálták megnézni a róluk szóló ügyészségi iratokat Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Varju László megpróbálta megtekinteni az ügyészségi nyomozás iratait, de csak jövő hét szerdára kaptak időpontot.
Még mindig vizsgálja a rendőrség, hogy követett-e el becsületsértést ismeretlen tettes, amikor Hadházy Ákos fényképeket közölt egy raktárhelyiségből És mert a tettes ismeretlen, vagyis még senkit sem hallgattak meg gyanúsítottként, a nyomozás még időtlen időkig is folytatódhat.
Bilivel és zoknival lepték meg a Szélházy párost Az MTVA-s akciójukra emlékeztették Szél Bernadettet és Hadházy Ákost.
Hadházy: Az ügyészség nyílt utat adott az agressziónak A Legfőbb Ügyészség előtt tartott tüntetés után néhányan elfoglalták a Nyugati téri felüljárót.
"A gerincsérv komoly dolog" reagált Hadházy Ákos a kikerült MTVA-s videónkra