Az Apple eszközeire is megérkezett végre a Netflix egyik legjobb funkciója

Immár iOS-rendszerű készülékeken is működik a streaming szolgáltató Netflix okossága, amellyel a régi, már megtekintett sorozatrészek automatikusan törlődnek az eszközről, az újak pedig letöltődnek.

2019. február 11. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Békét kötött az Apple nagy vitapartnerével Megállapodott az Apple és a Qualcomm a szabadalmi vitájukban, aminek eredményeként az Apple jogdíjat fizet majd a Qualcommnak és egyben egy beszállítói szerződést is kötöttek, így a jövőben...

Milyen már? Az Apple-nek csinál konkurenciát, miközben az Apple igazgatótanácsában ül Egyelőre nem áll fel az Apple igazgatótanácsából a Disney cég vezére, de folyamatosan figyeli a helyzetet. Az ok: mindkét vállalat elindítja saját streaming szolgáltatását.
Ez már nem lehet véletlen: életet mentett az Apple okosórája Igazán jól tette az Apple, hogy megbízta okosóráját a szívproblémák figyelésével is. Az eszköz immár sokadszor mentett életet.
Netflix-gyilkos tervet villantott a Disney, havi 1900 forintért adnának filmeket, sorozatokat A Disney nagyon szeretné megtörni a Netflix dominanciáját, és most már azt is tudni, hogyan és mivel. Az egyik az ár.
Harry herceg Oprah-val készít műsort Sorozatsztár lesz Harry herceg? Feleségének, Meghannek fel kellett adnia színészi karrierjét, ki kellett lépnie a Brilliáns elmék című sorozatból erre Harry bejelentette: rendszeres szereplője lesz e...
Egyesek már láták az Apple következő nagy dobását A befektetők kevésbé fókuszálnak az Apple egészségügyi szektort érintő terveivel, pedig azokat komolyan kellene venni - állítják a Morgan Stanley elemzői. A szakértők egyenesen azt vetítik előre,...

A Netflixnek bejött, most a YouTube is csinál egy műsort, amiben a néző döntheti el, mit csináljon a főszereplő A jelek szerint a YouTube is ugyanabban látja a "televíziózás" jövőjét, amiben a Netflix is.
Ki jöhet ki jól ebből? Úgy tűnik, össze fog veszni a Netflix és az Apple Meglepődve tapasztalhatták az iOS-es Netflixet appot használók, hogy váratlanul eltűnt egy fontos funkció az alkalmazásból. A Netflix magyarázkodik, sokan viszont az Apple TV+ szolgáltatás megjelenés...
Lenyűgöző képek! Itt vannak 2019 legjobb iPhone-nal készített fotói Az Apple saját pályázatot hirdetett meg.
Hamis iPhone-okkal verték át az Apple-t Két kínai diák több ezer hamis iPhone-t cseréltetett ki az Apple-lel garanciában, mire kiderült, hogy nagyszabású csalással verik át a cégóriást.
Az Apple Music lenyomta a Spotify-t Az Apple-nek több előfizetője van az Egyesült Államokban, mint riválisának.
A Google-től igazolt vezető kutatót az Apple Ian Goodfellow a gépi tanulás szakértője, a különleges projektekért fog felelni.