Az Apple eszközeire is megérkezett végre a Netflix egyik legjobb funkciója

Immár iOS-rendszerű készülékeken is működik a streaming szolgáltató Netflix okossága, amellyel a régi, már megtekintett sorozatrészek automatikusan törlődnek az eszközről, az újak pedig letöltődnek.

2019. február 11. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Piszok nehéz műfaj ez az első randi, de legalább néha esély van egy másodikra A Netflix legújabb randis realityje a legjobb, amit valaha láttunk ebben a műfajban. Folyamatosan keressük a jobb opciót, de nem mindig akad.

Leállítja a kémkedő VPN-jét a Facebook Az Apple már tavaly kivágta az Onavót az App Store-ból.
Jön az Apple saját videostream szolgáltatása állítólag A tervek szerint más tartalomszolgáltatók anyagait is elérhetővé tennék.
A Samsung ellenállt a kísértésnek, és nem az Apple fülhallgatóját mutatta be Nem az Apple volt az első vállalat, amely vezeték nélküli fülhallgatót adott ki, sőt még a 2016-os AirPods formavilágát sem neveznénk előzmény nélkülinek. De tény: a fülhallgató és tartója jellegzete...
A Netflix megénekli a hajmetál fénykorát A Mötley Crüe testesítette meg leginkább a 80-as, 90-es évek zenevilágának dekadenciáját. Filmet forgattak róluk.
A Huawei már a laptopok között is lenyomná az Apple-t A Huawei az okostelefonok terén már lekörözte az almás céget, és már a laptopok terén is igyekeznek megszorongatni az Apple-t.

Ez már több mint véletlen: riasztott az Apple órája, mentőt hívtak, ez mentette meg az életét Jól tette az Apple, hogy a szokásosnál jobban odafigyelt az Apple Watch Series 4 egészséggel kapcsolatos funkcióira. Egyre-másra érkeznek ugyanis a hírek, hogy komoly szívproblémákra figyelmeztet az ...
Mibe fektet most Warren Buffett? Még mindig az Apple a guru kedvence? Csökkentette a negyedik negyedévben Apple-befektetéseit a Berkshire Hathaway, de még mindig a techcégben van a legnagyobb pozíciója - derül ki a szokásos negyedéves felügyeleti jelentésből. A...
Szaúdi nők rabszolgasorához asszisztál a Google és az Apple Úgy tűnik, a techóriásokat nem érdekli, hogy Szaúd-Arábiában milyen károkat okoznak a nőknek.
Újabb országban csökkentette az iPhone-ok árát az Apple, és nem is kevéssel Kína után Hongkongban is lejjebb vitte aktuális mobiljainak árát az Apple.
Kiderült az iPhone 11 egyik nagy titka, a fő beszállító árulta el A Largan Precision évek óta az Apple egy fő beszállítójának számít, amely a kameramodulokat adja az iPhone-okhoz. Az idén érkező iPhone-ok kapcsán most ők "szólták el" magukat.
Vihar készül a világ egyik legfontosabb bányájában Leépítések jönnek ott, ahonnan a kobalt java származik. Rettegjen-e a Tesla vagy az Apple?