Förtelmes filmet kapott a förtelmes német sorozatgyilkos

Fritz Honka idős prostituáltakat ölt meg, a tetemeket évekig a saját lakásán tárolta. A gusztustalan életrajzi filmre alig lehetett bejutni a Berlinalén.

2019. február 11. 14:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ilyen volt a 69. Berlinale a magyar filmesek szemszögéből - videó Videó készült a magyar filmesek részvételéről az idei berlini fesztiválon.

Izraelt megtagadó fiú nyerte a Berlinalét A 69. berlini filmfesztiválon sokkal több volt a csalódás, mint a nagy élmény. A magyar animációs rövidfilmek közül az Entrópia egy queer-díjat azért elhozott. A Berlinale díjazottjai és a 24.hu tudós...
Catherine Deneuve 75 évesen is remekül néz ki - Nemet mondott a plasztikára A Berlinalén kapták lencsevégre a francia színésznőt.
Berlinale: Megtartották Buda Flóra Anna Entropia című filmjének premierjét Nézze meg a film előzetesét!

Berlinale - Visszavonták a versenyfilmek közül Csang Ji-mou filmjét Visszavonták a Berlinale versenyfilmjei közül Csang Ji-mou kínai sztárrendező One Second (Egy másodperc) című alkotását technikai okokra hivatkozva - írták közleményükben a német fővárosban zajló ...
A fájlokat is törlöm, hogy ne tudjak hozzányúlni a filmemhez A Berlinalén versenyző Lidérc úr rendezőjével, Tóth Lucával beszélgettünk ringó testekről és mismásoló cenzorokról.
Elkezdődött a Berlinale, magyar rövidfilmek is versenyeznek Sőt, korábbi magyar filmeket is műsorra tűznek.
Az elnyomás és az ellenállás a fő témája a Berlinale filmfesztiválnak A filmfesztiválon 14 szekcióban 400 filmet fognak bemutatni.