Leszedik a Macedónia feliratokat Észak-Macedóniában

Már a macedón kormány épületéről is eltűnt.

2019. február 11. 14:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Véget ért az elnökválasztás első fordulója Észak-Macedóniában Véget ért az elnökválasztás első fordulója vasárnap este Észak-Macedóniában, és az előzetes közvélemény-kutatások alapján biztosra vehető, hogy május 5-én második választási fordulót kell tartani

Két éve megnyerte a kézi-BL-t, most fizetésképtelen A Vardar Macedónia jelképe, az orosz tulajdonos könyörög, mentsék meg a csapatot, mert neki már nincs pénze rá.
Kanyarójárványt hirdettek Észak-Macedóniában Az idei évben regisztrált betegek száma már meghaladta a 960-at.

Rendőrökre támadtak a migránsok Kövekkel dobálták és rátámadtak ismét a rendőrökre a migránsok Görögországban. Tegnap óta folyamatosan nő a feszültség, a migránsok ki akarnak törni a táborból és az észak macedónia-i határ felé indul...
Továbbra is segítik magyar rendőrök Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetét Harminc rendőr a macedón, tizenöt a szerb rendőrség irányítása alatt teljesít szolgálatot.
Mozgó teherautójáról ugrasztott le embercsempész sofőr menekülteket Mozgó teherautójáról ugrasztott le embercsempész sofőr illegális bevándorlókat Észak-Macedóniában, egyikük meghalt, hatan súlyosan megsérültek.
Bővülhet a Balkánon az Európai Unió Görögország most már tényleg nem akadályozza tovább Észak-Macedónia csatlakozását.