Nőtt a korrupciós kockázat a hadügyi közbeszerzéseknél

Sok a verseny nélküli tender.

2019. február 11. 14:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Lehet-e alkotmányos vádemelés nélkül elnököt buktatni? A demokraták most ezzel a dilemmával találták szembe magukat. Mueller jelentése bőséges muníciót ad nekik, de a törvényhozási matek ellenük dolgozik.
Erős üzenetet küldtek a Srí Lanka-i támadók a keresztény államoknak Az M1 Szemtől szembe című műsorában megszólaló szakértő szerint megakadályozható lett volna a merényletsorozat.
24 éves férfi vitte el a 215 milliárd forint értékű lottónyereményt Az Amerikai Egyesült Államok történetének harmadik legnagyobb lottónyereménye ez.
Élőben adta a Facebookon, ahogy 140-nel előzget a Ferihegyi gyorsforgalmin A sávok között cikázott, és közben káromkodott.
Szépen menetelt ezúttal a Twitter A vártnál jobban alakult a Twitter első negyedéve.
A Switch túlszárnyalta eladásokban a Nintendo 64-et is Fontos mérföldkőhöz érkezett a japán óriás legújabb gépe, amiből már rengeteg talált gazdára világszerte.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Megtalálták a kislányával eltűnt biztonsági őrt Dunavarsány külterületén akadtak rájuk.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.