Trumpék azt vizsgálják, nemzetbiztonsági kockázat-e a klímaváltozás

Összeáll egy bizottság, és természetesen lesz benne egy klímaváltozás-szkeptikus fizikus is.

2019. február 21. 7:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Mindent megváltoztatott Amerika leghírhedtebb iskolai lövöldözése Egy coloradói kisváros gimnáziumába járt két fiú: az egyik ölni akart, a másik meg akart halni. A levegőbe röpítették volna az iskolát, aztán mikor a bombáik csődöt mondtak, robbantás helyett Amerika leghírhedtebb iskolai lövöldözését rendezték. 20 éve történt a columbine-i mészárlás.
Az elmúlt 26 év legerősebb hurrikánja söpört végig tavaly Floridán A Michael hurrikánt utólag 4-es erősségről, 5-ös erősségűre minősítették fel.
Belgrádi békement Szijjártó Péter is Vucsics mellett A múlt szombati ellenzéki tüntetés után péntekre Alekszandar Vucsics szerb államfő hívta össze híveit Belgrád belvárosába. A több tízezer ember részvételével rendezett gyűlésen felszólalt Szijjártó Péter magyar külügyminiszter is, s beszélt Milorad Dodik boszniai szerb elnök, Bosznia soros elnöke is, aki a napokban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a bosnyákok által fabrikált mítosznak nevezte az 1995-ös srebrenicai vérengzést, melynek során a szerb katonák 8000 muszlim férfit is fiút gyilkoltak meg.
Egy maffiaügy miatt korábban már ült börtönben az érsekújvári savas támadó Az április 12-én kénsavval Érsekújvárott kutyasétáltatás közben arcon öntött nőt a volt barátja ölte meg. A férfi gyilkossági ügy miatt már ült börtönben.
Rekordméretű betontömböt találtak a londoni szennyvízcsatornában A csatornába öntött beton kötött meg. A 105 tonnás monstrum eltakarítása legalább két hónap lesz.
A demokraták a kongresszusban hallgatnák meg a különleges ügyészt Miközben Trump saját győzelmét hirdeti, a demokraták a teljes Mueller-jelentés megismerését követelik, és többen tovább vizsgálódnának.

Top hírek:
Megint robbant valami Észak-Koreában Phenjan valószínűleg szárazföldi rakétát tesztelt.
Ez nem egy Pokemon, hanem egy valódi állat. Még ha nehezen is dolgozza fel ezt az agyunk
Civil ellenkormányt állít fel a szudáni ellenzék A tüntetők azt követelik, hogy az Omar el-Besírt megbuktató hadsereg adja át a hatalmat.
Kivégzések térképe: már az államok fele mondott le a halálbüntetésről Lendületben vannak az abolicionisták: három évtizede még csak 36 ország utasította el a világon kategorikusan a halálbüntetés alkalmazását, ma már 106 helyen tiltják a törvények az állami kivégzéseket derül ki az 1961-ben alapított Amnesty International (AI) frissen közzétett 2018-as jelentéséből.
Hová tűnt Bannon EU-ellenes mozgalma? Steve Bannon össze akarta fogni az európai parlamenti választásokra az EU-ellenes erőket. De sikerült?
Megerősítették: rakétakísérletet hajtott végre Kim Dzsongun Lehet azt mondani, hogy kilőtték, felbocsátották, tesztelték mondta az amerikai védelmi miniszter.