Trumpék azt vizsgálják, nemzetbiztonsági kockázat-e a klímaváltozás

Összeáll egy bizottság, és természetesen lesz benne egy klímaváltozás-szkeptikus fizikus is.

2019. február 21. 7:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Élő adásban teperte le a menekülő magyart egy ausztrál rendőr A férfit egy feldühödött apa üldözte.
Társadalmi robbanásra figyelmeztet az orosz Számvevőszék elnöke Országos szintű társadalmi robbanás következhet be Oroszországban, ha nem javul meg gyorsan a gazdasági helyzet figyelmeztetett Alekszej Kudrin, a Számvevőszék elnöke.
Lemoshatatlanul Moszkvára ég a maláj gép lelövése megvannak a gyanúsítottak A holland vezetésű nemzetközi vizsgálócsoport megnevezte azt a négy embert, aki a vádak szerint meghatározó szerepet játszott az Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó maláj gép lelövésében, 2014 júliusában. A katasztrófában 298 ember vesztette életét. A vizsgálócsoporttal egy napon a Bellingcat oknyomozó portál is közzétette gyanúsítottjai nevét.
Több száz romát raktak ki erővel egy orosz kisvárosból Több száz romát vittek el erővel a nyugat-oroszországi Csemodanovkából buszokkal, miután napokig forrtak az indulatok a településen köztük és az ott élő oroszok között írja a The Guardian. A brit lap szerint az incidens különösen aggasztó jele a kisebb oroszországi településeken tapasztalható etnikai feszültségeknek, amelyeknek a kormányzat által kevéssé támogatott roma közösségek érintettek.
Korrupció gyanújával áll bíróság elé Nicolas Sarkozy A volt francia elnök 50 millió eurót kapott a Kadhafi-rezsimtől a 2007-es kampányához a vád szerint.
Nem kapott tetanuszoltást, intenzív osztályon ápolnak egy olasz kislányt A tízéves veronai kislány nem volt beoltva a kórokozó ellen. A helyi orvosok szerint az ilyen szülőket büntetni kéne.

Top hírek:
Rekordmennyiségű kokaint találtak egy teherhajón Philadelphiában 16,5 tonna kokain, ami több mint egymilliárd dollár.
Négy ember ellen adtak ki elfogatóparancsot a lelőtt maláj gép ügyében A holland hatóságok három orosz és egy ukrán embert keresnek.
Magyarország sziget az oltásellenesség tengerében Ha folytatódik az oltásellenes trend, akkor már a fejlett országok sem lesznek védettek a járványoktól derül ki egy új kutatásából, amely szerint a magyarok még mindig jobban bíznak a vakcinákban, mint nyugati és keleti szomszédaink.
Urándúsításba kezdhet Irán, ha nem sikerül megmenteni az atomalkut Irán bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg az atomalku megmentésére adott hatvannapos határidőt.
Láthatatlan fegyverekkel harcolnak egymás ellen a világ nagyhatalmai Csak a jéghegy csúcsát mutatta meg a napokban a The New York Times, amikor arról írt, az amerikaiak bedurvultak, és olyan rosszindulatú programokat telepítettek az orosz energia- és egyéb kulcsfontosságú hálózatokba, amelyek a megfelelő kód megadása esetén megbénítják az ellenfél kritikus infrastruktúráját.
Nem kapott tetanuszoltást, intenzív osztályon ápolnak egy olasz kislányt A tízéves veronai kislány nem volt beoltva a kórokozó ellen. A helyi orvosok szerint az ilyen szülőket büntetni kéne.