Sikeresen visszatért a Földre a SpaceX űrhajó

A terveknek megfelelően az Atlanti-óceánba esett a kapszula.

2019. március 8. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bevitték a Szimpla két dolgozóját, akik felfújták a földre, hogy kamudrogot áruló dílerek zaklatják a Kazinczy utcában sétálókat A BRFK annyit közölt, hogy több mint 50 helyen rongálta meg festékszóróval a járdát két férfi.

Nagyon furcsán viselkedik a Földre legveszélyesebb aszteroida Kutatók nem tudják megmagyarázni, miért forog egyre gyorsabban.
Leszúrta, majd félt, hogy meghal Megkéselte a férjét egy nő, majd könyörgött neki, hogy ne haljon meg. A házaspár Mexikóban veszett össze, valaki videóra is vette, látszik, ahogy a kamera felé repül egy kés, és a férfi a földre rogy....
Megkéselte, majd könyörgött szerelmének, hogy ne haljon meg - videó Sonia Amayrani Nunez Aguilar a mexikói Las Cascadas motel előtt késelte meg férjét. Miután a férfi erősen vérző sebbel a földre rogyott, Aguilar elkapta őt, és próbálta elszorítani a sebet. Köny...
Földön a 737 MAX-ok, bajban a Boeing Világszerte a földre parancsolták a Boeing legjobban fogyó gépeit, a 737-es MAX-okat, miután öt hónapon belül két MAX 8-as gép is hasonló körülmények között zuhant le. Az első tavaly októberi indoné...
10 tény Jurij Gagarinról A Földre visszaérkező Gagarin egy csapásra nemzetközi híresség, hős lett. A Szovjetunióban rendezett ünnepségek nagysága a második világháborút lezáró győzelmi parádékkal vetekedett.

A halálos repülőbaleset után módosítania kell repülőgépein a Boeingnek Az amerikai szövetségi repülésügyi hatóság (FAA) módosításokat írt elő a Boeingnek az Etiópiában balesetet szenvedett repülőgép típusával kapcsolatban, de nem parancsolja földre a gépeket.
Több légitársaság sem rendeli földre Boeing 737 MAX 8 gépeit Az amerikai Southwest és az egyesült arab emírségekbeli flydubai is tovább használja a típust.
Varázslatos fotó készült az űrről, és fontos üzenete van Több mint beszédes fotót közölt a Nemzetközi Űrállomáshoz vasárnap megérkezett SpaceX Crew Dragon űrhajóról a NASA egyik űrhajósa. A felvétel nem csak egy újabb űrfotó: mint a kép készítője is írta, ...
Figyelmeztető lövéseket adtak le Pumped Gabóra Kolumbiában A rendőröknek kellett levinni a földre, mivel be akart mászni Escobar egykori zárkájába.
Sikerrel kapcsolódott a SpaceX Crew Dragonja a Nemzetközi Űrállomáshoz Sikeres automatikus dokkolást hajtott végre a Crew Dragon űrhajó.
Sikeresen kapcsolódott a Nemzetközi Űrállomáshoz a SpaceX új űrhajója Nem sokkal dél előtt óvatosan, de magabiztosan megközelítette az ISS-t a Crew Dragon, majd a bekövetkezett az elsődleges, úgynevezett puha kapcsolódás.