Sikeresen visszatért a Földre a SpaceX űrhajó

A terveknek megfelelően az Atlanti-óceánba esett a kapszula.

2019. március 8. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

60 Starlink hold: az első nagy lépés Pályára állították a SpaceX globális műholdas internetszolgáltatást célzó konstellációjának első 60, egyelőre tesztcéllal készült darabját.

Teljesen megkattant a Szellemirtók sztárja? Földönkívülieket látott a Szellemirtók című film sztárja. Dan Aykroyd a Daily Star című portálnak mesélte el, hogy nemrégiben a tengerparton négy űrlényt is látott, akik turistaként jöttek a Földre. ...
Durva: kattant rajongó rúgra hátba Schwarzeneggert - videó Nem igazán értjük, mit akarhatott az a begőzölt rajongó, aki pár órával ezelőtt izomból hátba rúgta Arnold Schwarzeneggert egy rendezvényen, miközben a sztár épp Insta-oldalára forgatott egy kisvideót...
Több száz demonstráló esett a földre a Kossuth téren A tüntetők a klímaváltozásra és a kihalásra hívták fel ezzel a figyelmet.
LMP: A klímaváltozás a legnagyobb fenyegetés a Földre A zöldek képesek megállítani a klímabűnözőket Vágó Gábor szerint.
Érkezik a globális űrinternet Szerdán lövi fel a SpaceX az első műholdakat.

Elon Musk megmutatta a globális űrinternet első műholdjait A terv szerint szerdán indul útnak a SpaceX első 60 Starlink-műholdja a 12 ezerből.
Fejjel a betonba csapódott a 3 éves, apja mindent tagad Letagadta a férfi, hogy a földre ejtette a nyakában ülő 3 éves gyereket, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A vádlott egy gyömrői családi összejövetelen játszott a gyerekekkel tavaly nyáron az ...
Az aranynál is nagyobb érték hullott a földre Az utolsó pillanatban érkezett idén a májusi eső, ami így nemcsak aranyat ér, de szó szerint megmenti a termést.
Rácsatlakozott a Nemzetközi Űrállomásra a SpaceX teherűrhajó Szállítmányával körülbelül egy hónap múlva tér vissza a Földre.
Fiatal tüntetők lopták el a show-t az EU-s intézmények nyílt napján Lefeküdtek a földre és énekelni kezdtek arról, hogy mind meghalunk, ha a politikusok nem változtatnak a helyzeten.
Elhalasztotta pénteki rakétakilövését a SpaceX Szombat reggel ismét megpróbálják a kilövést.