Svájc nem nyújt segítséget a hazatérni kívánó dzsihadistáknak

A hírt pénteken közölte a svájci kormány, hangsúlyozva, hogy a legfőbb prioritást a nemzetbiztonság jelenti.

2019. március 8. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Intézkedési tervet fogadtak el a tengerekbe jutó műanyaghulladék csökkentésére A G20-ak környezetvédelmi és energiaipari miniszterei Japánban tanácskoztak.
Ragasztó nélkül is lehet ilyen érmetornyokat építeni
Elítélték Benjamin Netanjahu feleségét közpénzzel való visszaélésért Tizennégy millió forint értékben rendelt luxuséttermekből ételeket az elnöki rezidenciára annak ellenére, hogy saját séfet is alkalmaznak számára.
Együttműködési szerződést kötött az ITRA és az IAAF A Nemzetközi Terepfutó Szövetség négy évre szóló együttműködési szerződést kötött a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel. Mindezt Rohoska Lajos közölte, aki Magyarországot képviseli az ITRA-ban.
A fáradt szemre is jó a búzavirág Nyár elején a pirosan izzó pipacsmezők mellett, a búzavetések szélén találkozhat a gyönyörű, égszínkék búzavirággal. Gyomnövényként ismert, pedig virága gyógyító anyagokat keserűanyag, cseranyagok, flavonoi­dok, ásványi sók tartalmaz.  Virágait napsütéses időben gyűjtse! Annál értékesebb, minél élénkebb a színe.
Gyászol a magyar sportvilág: Elhunyt Reviczkyné Köteles Erzsébet A Nemzeti Torna Egylet és a Vasas SC egykori sportolója hosszú betegség után, életének 95. évében hunyt el.

Top hírek:
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
A hőség miatt nem irtják a szúnyogokat Átmenetileg szünetel a légi szúnyoggyérítés, viszont a földi permetezést folyamatosan végzik a szakemberek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ...
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.
Közel egymilliárd volt a tét Kihúzták az ötös lottón nyerőszámait.