Svájc nem nyújt segítséget a hazatérni kívánó dzsihadistáknak

A hírt pénteken közölte a svájci kormány, hangsúlyozva, hogy a legfőbb prioritást a nemzetbiztonság jelenti.

2019. március 8. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Majdnem egész Európa örül az ukrán elnökválasztás eredményének Állítólag Donald Trump amerikai elnök is gratulált.
Milyen arcformához milyen szemöldök illik? Ez a fazon emeli ki a legszebben a szemet és a vonásokat Minden fejformához más-más formájú szemöldök passzol a legjobban.
Óriási fölénnyel nyerhet a humorista Zelenszkij Ukrajnában 50 százalékos feldolgozottság mellett a humorista-producer jelölt 73,02 százalékkal vezet.
Vereség ellenére csúcsformában a válogatott Bizakodva várjuk a világbajnokságot!
Pékből lett magyar cukrász készíti Európa legjobb fagyiját Óri­ási si­kert ara­tott fő­zött pisz­tá­cia fa­gyi­já­val Fa­ze­kas Ádám. A római Ge­lato Fes­ti­val Eu­ropa zsű­rije ugyanis ezt a fi­nom­sá­got ta­lálta a leg­jobb­nak az új ge­ne­rá­ciós fagy­lal­tok ka­te­gó­ri­á­já­ban. A pék­ből lett cuk­rász arra a leg­büsz­kébb, hogy egyik törzs­ven­dége 21 év után szo­kott vissza a gyü­mölcs­fa­gyira.
A porosz király, aki sörrel helyettesítette volna a kávét II. Frigyes szerint a söröző katonákkal ellentétben a kávézó katonákban nem lehet megbízni.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Szennyvíztározóba esett, és megfulladt egy 2 éves gyerek Taktaharkányban Családi házuk udvarán történt a tragédia.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Húsvét: Kicsit szeszélyes, de alapvetően meleg idő várható A hőmérséklet általában 20 és 24 fok közé emelkedik.