Átadták az Év szállodája 2018 elismeréseket

Az ötcsillagos kategóriában az Aria Hotel Budapest győzött.

2019. március 8. 21:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Aranyérem kajak 1000 méteren az Európa Játékokon Kopasz Bálint győzött. 500-on a Kozák Danuta-Kárász Anna kettős ezüstérmes lett.
Gázrobbanás veszélye miatt 80 embert evakuáltak a horvátországi Rabon Az óváros alatt propán-bután gázbuborék keletkezett.
TGM: Személyes ügy Mindenki a maga bőrét menti vagy vastagítja. A többi néma csend.
Készül a negyedik Mátrix, de Keanu Reeves nélkül Már jövőre indulhat a forgatás, de új főszereplővel.
9 éve nem volt szabadságon Nagyoroszi polgármestere, fegyelmit indítottak ellene Felfüggesztették a munkavégzés alól, egy hónapig nem írhat alá hivatalos iratokat.
Káosz az uniós jelöltállításban Pánik lett úrrá Németországon az uniós csúcspozíciók kiosztásával kapcsolatban. Míg Annegret Kramp-Karrenbauer és Angela Merkel politikai érvekkel akarja meggyőzni a csúcsjelöltekről hallani sem akaró Emmanuel Macront, az uniópártok európai parlamenti delegációvezetője az „antinémet” jelzőt vágta a francia elnök fejéhez.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
13 éves, és minden pénteken a lengyel parlament előtt tüntet a klímakatasztrófa miatt
Medvepuszi? Ugyan már! Inkább az ánuszába dugta a nagylábujját