Santosban Pelé-napot is ünnepelnek

A 78 éves Fekete Gyöngyszem, azaz a brazil Pelé minden idők egyik legnagyszerűbb futballistája, akinek a pá­lyafutása bővelkedik érdekes részletekben. Gordon Bradley, a New York Cosmos focicsapatának egykori edzője mesélte, amikor Pelé a színeikben játszott, rendre 2530, nevével ellátott pluszmezt szállítottak a meccsekre, felkészülve a dresszvadász­ drukkerekre.

2019. március 10. 12:30

A cikk folytatása...Friss hírek
A fáradt szemre is jó a búzavirág Nyár elején a pirosan izzó pipacsmezők mellett, a búzavetések szélén találkozhat a gyönyörű, égszínkék búzavirággal. Gyomnövényként ismert, pedig virága gyógyító anyagokat keserűanyag, cseranyagok, flavonoi­dok, ásványi sók tartalmaz.  Virágait napsütéses időben gyűjtse! Annál értékesebb, minél élénkebb a színe.
Ezért érdemes bekapcsolnod a tévét vasárnap este Ismét szuper filmekkel zárhatod le a hetet!
Szabó Erika elárulta, mi a titka hibátlan alakjának A színésznő hamarosan visszatér a képernyőre, éppen ezért bomba formában van.
Szaunában erőszakolta meg a 15 éves lányt a zsebtolvaj A hatóságok előtt jól ismert román zsebest a négycsillagos hotelben elkövetett tette után letartóztatták.
Hatoslottó: a múlt hét után most ismét volt telitalálatos szelvény Ahogy a múlt héten, valakinek most is sikerült milliomossá vállnia hat jó számnak köszönhetően.
Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait: 70 millió forint volt a tét Elő a szelvénnyel, nézd meg, lett-e találatod!

Top hírek:
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Trokán Péter: Ötven éve tanulom a színészetet Idén jubilált a színpadon a nagyformátumú színész, akit csak egy véletlen folytán ismerhetett meg az egész ország. Eredetileg a kosárlabdapályán képzelte el a jövőjét.
Ő volt Draco Malfoy a Harry Potterben - A 31 éves színész ennyire megváltozott Tom Felton a színészet mellett zenél is.
34 évig megúszta a kivégzését a halálsor Houdinije Három évtized után kivégezték az alabamai Tommy Arthurt, akit a halálsor Houdinijeként emlegetett a köznyelv. A férfi több ember meggyilkolása után már hétszer megúszta a kivégzését, mielőtt nyolcadszorra befecskendezték neki a méreginjekciót.
Csak egy nyugodt napra vágytak a strandon, de egészen mást kaptak A vízpart nem kifejezetten a nagy izgalmak helyszíne, ám néha egészen furcsa dolgok történnek.
Háton fekve gyakoribb az alvásparalízis Mindenkinek megvan a kedvenc alvópóza, ami ugyan lehet, hogy éjszakára kényelmesnek tűnik, mégsem a legjobb a szervezetnek.