Santosban Pelé-napot is ünnepelnek

A 78 éves Fekete Gyöngyszem, azaz a brazil Pelé minden idők egyik legnagyszerűbb futballistája, akinek a pá­lyafutása bővelkedik érdekes részletekben. Gordon Bradley, a New York Cosmos focicsapatának egykori edzője mesélte, amikor Pelé a színeikben játszott, rendre 2530, nevével ellátott pluszmezt szállítottak a meccsekre, felkészülve a dresszvadász­ drukkerekre.

2019. március 10. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Készen állok a játékra - írta Pelé a kórházból Már jobban érzi magát.

Friss hírek
Milyen arcformához milyen szemöldök illik? Ez a fazon emeli ki a legszebben a szemet és a vonásokat Minden fejformához más-más formájú szemöldök passzol a legjobban.
Pékből lett magyar cukrász készíti Európa legjobb fagyiját Óri­ási si­kert ara­tott fő­zött pisz­tá­cia fa­gyi­já­val Fa­ze­kas Ádám. A római Ge­lato Fes­ti­val Eu­ropa zsű­rije ugyanis ezt a fi­nom­sá­got ta­lálta a leg­jobb­nak az új ge­ne­rá­ciós fagy­lal­tok ka­te­gó­ri­á­já­ban. A pék­ből lett cuk­rász arra a leg­büsz­kébb, hogy egyik törzs­ven­dége 21 év után szo­kott vissza a gyü­mölcs­fa­gyira.
Egy pillanat alatt kiderül: Ezt árulja el személyiségedről az otthonod A zsenik valóban átlátják a káoszt, ha rendetlenség van?
Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.
Villámgyors, szezámmagos, sajtos rudak: ezzel várd a locsolókat A szezámmagos-sajtos rúd az egyik legfinomabb vendégváró. Ha most fogsz hozzá, akkor is megkínálhatod vele a locsolókat.
A Haladás kapusa is segít a Srí Lankán bajba jutottaknak Rendkívül súlyos terrortámadás történt Srí Lankán húsvétvasárnap: három templomot és három szállodát ért támadás. Legalább kétszáz ember meghalt a támadás során és hatszáz megsebesült. Az esemény sokakat megrázott, így a Haladás 18 éves kapusát, Kiss Ágoston Álmost, aki egyhavi jövedelmét ajánlotta fel a terrortámadás áldozatai családjának.

Mbappé Pelé gólrekordjáról Vajon elérheti-e?

Top hírek:
Mezőörsi baleset: még súlyos állapotban van a kismama Még mindig kórházban van a mezőörsi baleset sérült kismamája, akin a baleset után azonnal császármetszést hajtottak végre. A helybeliek egy emberként szurkolnak az asszony felépüléséért.  Mint arról a Bors is írt, csütörtökön Mezőörs és Kerékteleki között ütközött frontálisan két kocsi. Egy Peugeot nyugdíjas vezetője ugyanis előzni kezdett, de menet közben már látta, hogy nem tudja befejezni a manővert, így elrántotta a kormányt, egyenesen egy Skodának.
10 aranyos húsvéti vicc, aminél mókásabbat már nem hallasz idén Ha unod már a nyuszikás, répatortás vicceket, nézd meg ezeket!
Sajtos, medvehagymás falatok vajas tésztából: az utolsó pillanatban is elkészítheted Használd ki, hogy könnyen beszerezheted a medvehagymát! Isteni falatokat készíthetsz belőle, és még 30 perc sem kell hozzá.
Tehetségeket keresnek a Sztárban Sztárba Eddig celebek verseneztek, viszont az új évad már Talent Show lesz.
Budapest nevezetességei inspirálták a világ egyik legnépszerűbb társasjátékát Te szeretsz társasozni?
Gyerekkorában agyoncsúfolták - Ma az ország egyik legszebb műsorvezetője Mádai Vivien ma már szereti magán azt, amiért régen csúfolták.