"Az iszlám szerint, ha megerőszakolnak, az nem szexuális bántalmazás"

Ezt egy dzsihadista felesége árulta el, aki körmeszakadtáig védelmezi azokat az iszlamistákat, akik nőket erőszakolnak, hiszen szerinte ez a vallás része.

2019. március 11. 18:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Kamumilliomos utasítására ölték meg barátjukat az alaszkai kamaszok Dúsgazdagnak hazudta magát online, aki egy 9 milió dollárt fizet, ha a tinik megölnek valakit. Ők meg is tették.
Kémfelvételek mutatják meg a Himalája gleccsereinek ijesztő mértékű olvadását A hidegháború idején készült képek alapján negyven év alatt 11,5 milliárd tonna jég tűnt el a hegyről.
Felolvasta a híradós, hogy "Samsung készülékről küldve"
Hosszabbított a Cityvel a csapat alapembere Nagy stabilitást ad a csapatnak.
A szerbek nyerték a rangadót Csak egy negyedet nyertek, de most az is elég volt.
Hidegháborús műholdakkal mutatták ki, hogy rohamtempóban olvadnak a Himalája gleccserei Negyven év alatt megduplázódott az olvadás üteme, ez hatalmas szárazsághoz vezethet.

Top hírek:
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Luxemburgba vagy Máltára megy a Fradi, ha továbbjut a BL-ben, Debrecen-Roma lehet az EL-ben Kihúzták a futball-BL második selejtezőkörének lehetséges párosításait. Kedvezőnek tűnik a Fradi számára.
A Suzuki szerint ők hőségriadóban is egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóiknak Egy MSZP-s képviselő korábban az esztergomi autógyár kerítéséhez láncolta magát, a dolgozóknak egészségesebb munkakörülményeket követelve.
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
Közel 3000 kiló szemetet szedtünk ki a Tisza-tóból 3 nap alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa, vagy inkább csak a jéghegy csúcsán ülő pingvin csőre
Halálos baleset volt az MO-son, egy osztrák Mercedes rohant bele egy álló szlovák teherautóba, aztán nekiütközött egy német autó utasainak Egy német férfi meghalt, a Mercedes utasai is megsérültek.