Tizenöt kiló marihuánát találtak Röszkén a pénzügyőrök

Egy koszovói férfi a pótkerék helyére rejtette a kábítószert.

2019. március 12. 5:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Négy területen is visszalépést talált Magyarországon az Európa Tanács emberi jogi biztosa A bírók függetlensége, a női egyenjogúság, a civil szervezetek és a menedékjog is problémás.
Indokolatlanul tartotta árulónak Görgeit Kossuth 103 éve, 1916. május 21-én halt meg Görgei (Görgey) Artúr honvédtábornok, az 1848-49-es szabadságharc és a magyar hadtörténelem kimagasló hadvezére. Megítélése ma is vitákat gerjeszt, sokan a hőst, sokan pedig az árulót látják benne.
Miközben mindenki a Huaweire figyel, szép csendben egy másik csata is zajlik Miközben az egész világ a Huaweire figyel, egy másik csata is zajlik a háttérben a kereskedelmi háborúban. Hétfőn 173 vállalat írta alá azt a nyílt levelet, amit Donald Trumpnak címeztek a...
Érdekes kutatás: más lehet a genetikai összetétele azoknak, akik kutyát tartanak Az ember génjeitől is függ, hogy kutyatulajdonos lesz-e egy friss kutatás szerint.
Elfolyt a zalakarosi termáltó vize, de hamarosan visszatöltik Nyár elejére már a nyitást tervezik.
Niki Lauda az ékes példája volt annak, hogy a kemény munka kifizetődik gyászol a motorsport A tavaly tüdőátültetésen átesett 70 éves pilóta családja körében hunyt el hétfőn.

800 ezer nyugtatót foglaltak le Röszkén Pedig nagyon nagy szüksége lenne rá ennek az országnak. :-(

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Az öngyilkossági kísérletek mögött kevesebb halálvágy van, mint gondolnánk Budapesti és miskolci kórházak toxikológiai osztályán fekvő betegekkel készített interjúkat Tóth Mónika Ditta, a Semmelweis Egyetem kutatója. Olyan betegekkel, akik szándékos önmérgezést követtek el, ami a nem végzetes kimenetelű öngyilkossági kísérletek egyik leggyakoribb módja. Kiderült: előbbiek sokkal kevésbé halálvágyból, mint inkább egy elviselhetetlen élethelyzetből való kimenekülési próbálkozásként mérgezték meg magukat.