Weber: Voltak apró pozitív jelek

Az Európai Néppárt csúcsjelöltje egy új CEU-konstrukciót javasolt, Orbán pedig kész bocsánatot kérni a hasznos idiótázásért.

2019. március 12. 15:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ujhelyi István: Ha Orbán Európa ellenségévé válik, az nekünk történelmi zsákutca Az újabb brüsszeli ciklusra készülő politikus elmondta, felbomlik-e a szövetségük a Párbeszéddel, ha Jávor Benedek nem jut be az EP-be. Szó esett hazaárulásról és a közös ellenzéki lista hiánya miatt ...

Orbán Viktor is kipróbálta a zalaegerszegi tesztpályát - VIDEÓ Utasként és sofőrként is végigment az aszfaltcsíkon.
Kocsis Györgyi: Csúcs ez a választás Csúcsjelölti rendszer ide vagy oda, nem lesz egyszerű megválasztani az Európai Bizottság Jean-Claude Junckert követő elnökét. A játszmában Orbán Viktor is részt vesz, és nem csak azzal, hogy visszavo...
Trump–Orbán-csúcs a Fehér Házban Két államférfi tárgyalt egymással Washingtonban a balliberális világ össztüze közepette.
Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón Nagykátán felújították a város legnagyobb katolikus templomát. Isten felújított házának átadásán a miniszterelnök volt a díszvendég. Ám meglepetésvendégek is érkeztek.
Orbán Viktor megleste Csányi Sándor titkát A kormányfő szerint errefelé szokás, hogy két-három nemzedékenként elveszik a felhalmozott vagyont. Szóval, ha magyar vagy, észnél kell lenned.

Orbán Balázs: A kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus A május 26-i európai parlamenti (EP-) választást megelőző kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán S...
Orbán elment, hogy átadjon egy múzeumi háttérépületet, és csak akkor nem kampányolt, amikor azt mondta: Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ha képes lett volna rá, az épület azonnal aláírja Orbán Viktor 7 pontját.
Gyurcsány: Ezért kár volt a magyar adófizetők pénzéből Washingtonig utazni Szinte azonnal reagált Orbán és Trump találkozójára a DK elnöke.
Direkt36: Milliárd dolláros üzlet készül Orbán és Trump között Az oknyomozó portál szerint az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy szűk körű előadáson arról beszélt, hogy csillagászati árú fegyverüzlet készül Magyarország és Amerika között, és az energetika...
Orbán barátja egészen meghökkentő lépésre készül Nagy összegű pénzbüntetéssel sújtaná a migránsokat mentő hajók tulajdonosait Matteo Salvini olasz belügyminiszter, aki - mint fogalmazott - az embercsempészet ellen hirdetett még ádázabb harcot.
MSZP: O1GY A párt reagált arra, hogy Orbán nem áll ki a tévévitára.