"Még sok munka áll előttünk" Manfred Weber két sajtótájékoztatója

Manfred Weber EPP-csúcsjelölt sajtótájékoztatót tartott a Dohány utcai zsinagógánál. Megismételte, három kritériumnak teljesülnie kell, azokból nem enged. Egyelőre nincs megegyezés, folytatják a tárgyalásokat. Weber szeretne megoldást találni, meglátja, erre van-e lehetőség.

2019. március 12. 15:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Weber és Timmermans egyetért abban, hogy az iszlám hozzátartozik Európához Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje az Európai Szocialisták Pártjának vezető jelöltjével, Frans Timmermansszal vitázott a ZDF német országos köztelevízióban c...

Weber és Timmermans szerint az iszlám hozzátartozik Európához Meg kell reformálni, demokratikusabbá kell tenni az Európai Uniót emelte ki Manfred Weber.
Trükközhetett a költségtérítésekkel Manfred Weber Saját családi házában alakította ki irodáját, a bérlésre viszont felveszi a támogatást.
Manfred Weber cáfolja, hogy másik név is szóba jött az elnöki posztra Voltak ilyen találgatások Orbán taktikája és helyezkedése kapcsán.
Orbán-Weber testvérháború Brüsszelben: páratlan ajándék ez Trumpnak A miniszterelnök Manfred Weber egyértelmű elutasításával befejezte az eddig mutatott játékot, amely szerint Budapesten harcos, Brüsszelben pedig békés. Orbán Viktor szövetségest keres az obstrukció, ...
Viktor Orbán: Voting for Manfred Weber would go against morals and democracy Hungarian Prime Minister toughens up on his party's Spitzenkandidat at presser with Heinz-Christian Strache, chairman of Austrian populist party ÖFP.

Weber üdvözölte Kurz javaslatát az uniós szerződés újratárgyalására Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje vasárnap üdvözölte Sebastian Kurz osztrák kancellár javaslatát az uniós szerződés újratárgyalására.
Manfred Weber a legnépszerűbb csúcsjelölt Németországban A német választók legnagyobb része szerint Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének kellene követnie Jean-Claude Junckert a Európai Bizottság elnöki tisztségében a májusi európa...
Gyengülhetnek Weber esélyei a bizottsági elnöki posztra Nehezebb helyzetbe kerülhet Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje, ha végül mégis szavaznak a britek a május végi EP-választáson.
Weber szeretné "rendezni" a menekültkérdést... A májusi európai parlamenti (EP-) választás után új esély nyílhat a menekültügy körüli kérdések rendezésére az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje, Manfred Weber szerint
Tombol a keresztény kampány a Néppártban Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltje szerint a kereszténység nem a múzeumba való.
A németek háromnegyede azt sem tudja, hogy kicsoda Manfred Weber A legfrissebb adatok szerint a német választópolgárok csupán negyede hallott a Néppárt csúcsjelöltjéről.