Bábeli zűrzavarban élünk, az álhírek világában, ebben a helyzetben a közmédiának példát kell mutatnia

Ha úgy vesszük, nem is állnak rosszul.

2019. március 14. 18:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Bűnös osztrák pénzt mostak magyar bankokban Több mint félmillió euró legalizálásában vett részt a magyar banki alkalmazott.
LMP-sek szerint a szocialisták sajtófotósa leszedegette Vágó Gábor plakátjait Erről fotójuk is van.
Fényes csatát nyert a makedón félisten A Granikosz folyón való átkelésért Nagy Sándor csaknem az életével fizetett. De győzött.
Rágyújtották a házat, majd agyonlőtték az al-Kaida egyik vezetőjét A terrorista halálát követően hívei tüntetéseket szerveztek.
Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan szerelem érheti az Ikreket Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 24-26-ig tart.
Hihetetlen planking világrekordot állított fel egy 48 éves nő Négy évet készült rá. Edzője még ennél is durvábban csinálja.

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen