Pénzbüntetést kapott a Márki-Zay Péter vezette önkormányzat egy mutyigyanús ügy miatt

2019. március 14. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szeretet > hatalom Nincs az a nyomasztó tél, ami után ne jönne tavasz, mert a természet soha nem adja fel, mondta Márki-Zay Péter, akit egyszer egy blogbejegyzésben a

Márki-Zay Péter: Semmi jel nem utal korrupcióra Nagy Ernő lányának lakásügyében A politikus szerint kisebb szabálytalanságok fordulhattak csak elő.
Fedezet nélkül szerződött egy beruházásra Márki-Zay Péter a közgyűlés szerint A vizsgálati jelentésről szóló, a szabálytalanságot megállapító határozatot pénteki ülésén fogadta el a közgyűlés.
Szorul a hurok Márki-Zayék körül Az Origo szerint elképzelhető, hogy Márki-Zay Péter szocialista bizalmasának kellett az önkormányzattól kijátszott bérlakás, nem pedig annak lányának. Ráadásul a nő csak azután költözött Hódmezővásárh...
Erőszakosak Márki-Zay támogatói Veréssel fenyegette meg az ECHO TV operatőrét Márki-Zay Péter egyik szimpatizánsa Hódmezővásárhelyen egy sajtótájékoztatón. Mikor ezt megtudta Márki-Zay Péter, arra kérte a tévéseket, hogy a felvételt...
Márki-Zay Péter meghekkelte a Fidesz sajtótájékoztatóját Hódmezővásárhelyen - videó Sípoltak, bekiabáltak Márki-Zay Péter támogatói, miközben a helyi Fidesz éppen egy újabb feljelentésről tartott sajtótájékoztatót. A héten azért jelentették fel a város vezetőit, mert szabálytalanul ...

Márki-Zay Péter egy kormánypárti polgármestertől kapott tanácsokat Márki-Zay Péter főleg Mórahalom nyereséges fürdőjére volt kíváncsi, mivel a vásárhelyi strand százmilliós veszteséget termel, de más ötleteket is kapott.
Feljelentést tesz a Fidesz Márki-Zay Péter ellen A vád szerint a közgyűlést megkerülve, szabálytalanul vásároltak meg egy önkormányzati lakást.
Jogszabályellenesen adott el lakást Márki-Zay Péter a támogatója lányának A hódmezővásárhelyi polgármester legújabb botrányát az Origo derítette fel.
Gyurcsány népszerűbb, mint Kásler, Puzsér Áder Jánost még Orbán Viktor sem tudja megelőzni, de Márki-Zay Péter nagyon feljött a Mediánnál. 
Győzelmének első évfordulóján országos mozgalmat alapított Márki-Zay Péter A Mindenki Magyarországa Mozgalom azon dolgozik, hogy minden városban egy jelölt induljon csak a fideszes ellen.
Márki-Zay Péter és felesége magyarázkodik a bábacégük botrányai miatt Mentegetni próbálják magukat a csecsemőhalálok és az adóelkerülés miatt is.