Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára?

Hekkelés vagy freudi elszólás?

2019. március 15. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bayer: Médiafétis A Fidesz csak azért nyeri sorra a választásokat (2006 ősze óta sorrendben a kilencediket!), mert uralja a médiát, a kormánypropagandával elhülyíti a népet.

Seres: A Fidesz és a mennyei béke Harminc éve fojtották vérbe a Tienanmen téri tüntetést. Azóta minden másképp - volt.
Fidesz: Gyurcsány itthon, Gyurcsányné az EP-ben képviseli Brüsszel érdekeit Ezt mondta napirend előtti felszólalásában Böröcz László.
Ha már semmi másban, Budapestben akkor is bízhat az ellenzék Az EP-választás megváltoztatta az ellenzéken belüli erőviszonyokat. Ezzel foglalkozik a Republikon Intézet elemzése, amit a hvg.hu hétvégi belpolitikai összefoglaló keretében mutat be. Budapesten is ...
EP-kampány: 233 ezres bírság a Fidesz érdi polgármesterének T. Mészáros András polgármesteri fejléces levélben kampányolt a Fidesz-KDNP mellett, és a Fidesszel fizettette a 2700 elsőbbségi levelet.
Fidesz: Gyurcsányék a bevándorláspártiakat szolgálják az új EP-ben is Gyurcsányék a bevándorláspárti erőket szolgálják az új Európai Parlamentben is - reagált a Fidesz-frakció pénteken Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke nyilatkozatára

A külképviseleteken szavazó magyarok majdnem harmada a Momentumra szavazott A DK, a Fidesz és különösen a Jobbik szerepelt gyengébben a nagy átlagnál.
Budaházy: A Fidesz érdekei szerint működik a Mi Hazánk Egy kapuvári fórumon elemezte Budaházy György a Fidesz és a Mi Hazánk Mozgalom viszonyát.
Angela Merkel örül, hogy a Néppárt többsége támogatja Weber elnökségét Manfred Weber korábban azt mondta, ha csak a Fidesz szavazataival lehetne elnök, akkor nem szeretné elfoglalni hivatalát.
A vajdasági magyarok szinte mind a Fideszre szavaztak Az idei volt az első EP-választás, amelyen már levélben is lehetett szavazni külföldről. Eredmény: kb. százszoros Fidesz-győzelem.
Nincs népünnepély a Fidesznél A Fidesz eredményvárójának helyszínén egyébként sem jelent meg túl sok olyan szimpatizáns, aki nem a VIP-szektorba kapott meghívást, és még ez a nem
Lebuktak a fideszes aktivisták: MSZP-s táblákat lopkodtak nagyüzemben Rongálás és lopás miatt, nem is csupán szabálysértési, hanem büntetőeljárás indulhat a Fidesz győri aktivistái ellen.