'Caputova Soros-féle víziót követ'

A Soros György-féle európai egyesült államok vízióját próbálja követni a szlovákiai elnökválasztás első fordulójának győztese, ezt mondja egy elemző. Szerinte a liberális Zuzana Caputová ugyanabból a politikai közösségből származik, mint a jelenlegi köztársasági elnök Andrej Kiska, aki rendszeresen találkozott, egyeztetett Soros .

2019. március 17. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Soros ügyesen küzdött, de alulmaradt, amikor Polgár Judittal sakkozott Soros 1991-ben azt mondta, eszmeileg a Fidesszel szimpatizál. Azóta nagyot változott a világ. A milliárdos lett a Forbes Magyarország júniusi címlapembere.

A DK-ra és a Momentumra cserélheti le az MSZP-t a Soros-hálózat A volt MSZP-s kommunikációs tanácsadó szerint Soros irányít a balliberális oldalon.
Áprilisban is emelkedtek az ipari termelői árak Befutott a KSH soros jelentése.
Ez rejlik a klímahype mögött Összeesküvés-elméletek nincsenek, csak összeesküvések. A klímahype lényegét például a 90 német YouTuber EP-választás előtt készült videójából lehet legjobban megérteni, ami fenekestül forgatta fel a...
Soros nyertes, Orbán vesztes
Sörös, pácolt tarja a sütőből: omlós, szaftos főfogás a legegyszerűbben Ne bonyolítsd túl a hétvégi sütés-főzést! A tepsiben sült, előre pácolt tarjának esélye sincs, hogy kiszáradjon.

Magyar Nemzet: Migránsokat mozgósítanak a Soros-szervezetek az EP-választásra A Magyar Nemzet szerint az Európai Parlament létrehozott egy mozgósító internetes oldalt az EP-választásra.
Orbán: Nem az orosz befolyástól kell félni, hanem Soros liberális világmaffiájától Nyugaton nincs sajtószabadság, az csak Magyarországon van. A kormányfő a Hír TV-nek adott interjút az EP-válaztás tétjéről.
A bevándorlásellenes erők ellen kampányol az Avaaz A szervezet Soros György szellemiségét képviseli.
A Fidesz szerint a klímatüntetéssel valójában Soros avatkozik be az EP-választásba Halász János szerint becsapják az embereket a népszerű témával, mert ez is a migránsokról szól.
Magyar Nemzet: Az Avaaz Soros György legfontosabb választási fegyvere A Fidesz szerint a Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásba.
Századvég: Európa önjelölt vezetői megbuktak Angela Merkel és Emmanuel Macron magukat Európa vezetőiként, a világpolitika pozitív szereplőiként tartják számon, ám az európai emberek már kevésbé vannak megelégedve a teljesítményükkel. Ez alól ped...