118 milliárd: megvan minden idők legnagyobb sportszerződése

A baseballozó Mike Trout a sportolók között soha nem látott pénzt kap a Los Angeles Angelstől.

2019. március 19. 16:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Heti Horoszkóp május 20-tól
Mi a csillagjegyed? Olyan a lakásod!
Heti Horoszkóp: Kezd?dik az Ikrek szerencse periódusa!
Mikor születtél? Szerelmi jóslataid az IKREK havára!
Ezért bomlott fel a koalíció Ausztriában Ezért bomlott fel a koalíció Az ÖVP ki akarta kényszeríteni a visszavonulásom a belügyminiszteri pozíciótól
Kétfarkú Kutyapárt: az EP-választás tétje a világ megmentése Ellenzéki pártok európai parlamenti listavezetői vitáztak Budapesten Hat ellenzéki párt európai parlamenti (EP-) listavezetője vitázott vasárnap este Budapesten a Partizán-csoport szervezésében

Top hírek:
Nem csak a bevándorlásellenesség az összekötő erő Salviniék között A népek és nemzetek Európáját hirdette meg a szerinte az Európai Uniót eddig uraló elittel szemben Matteo Salvini, az olasz kormánypárt, a Liga vezetője.
Megvan a győztes - Ő nyerte meg 2019-ben az Eurovíziós Dalfesztivált Kierült, hol rendezhetik meg a nagyszabású rendezvényt jövőre.
Djokovic csak egy szettben volt méltó ellenfele Nadalnak a római döntőben A spanyol klasszis három játszmában győzte le a világelsőt.
Emlékszel még a Hegylakóra? A sorozat Duncan MacLeodja még mindig dögös pasi Adrian Paul hamarosan 60 éves, de több évtizedet is letagadhatna.
KO-val nyert a Manchester City a Watford elleni FA Kupa döntőben KO-val nyert a Manchester City a Watford elleni FA Kupa döntőben hir FA Kupa angol Manchester City Watford panucci v, 05/19/2019 - 01:53 Hatgólos győzelmet aratott a Manchester City a Watford ellen     A Manchester City ugyan nem tudott Bajnokok Ligája trófeát nyerni idén, de Angliában taroltak Pep Guardioláék.
Ankara Oroszországtól vásárol Sz-400-as légvédelmi rakétarendszert A két ország közösen gyárt majd Sz-500-as rakétarendszereket.