Hegedűs Lorántné nem akar a többi független képviselővel keveredni

Mert nem szeretné, ha összekevernék "a destrukciót folytatókkal". Ezért a Jobbikból való februári kilépése után most inkább lemond a mandátumáról.

2019. március 21. 10:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Kétségbeesett szélmalomharc: így kutatják a megfizethető albérletet a magyarok Méregdrágák a slágerkerületek...
Nagyszabású propagandashowt rendeztek Észak-Koreában Főleg a külföldi turistákat akarják lenyűgözni.
Újabb Trump-Kim Dzsongun-csúcstalálkozó jöhet Ez lenne a harmadik csúcstalálkozójuk.
Az iráni parancsnok szerint egy ország sem merné megsérteni Irán földjét A légvédelmi parancsnok szerint az USA nem merne behatolni Irán területére.
Megszűnhet a kettős élelmiszer-minőség az unióban Sikerült elérni a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról szóló irányelvek módosítását mondta Zsigó Róbert.
Durván támadják Meghan hercegnét új eljegyzési gyűrűje miatt Nem értik, miért volt erre szükség.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Cimitirul militar din Valea Uzului - Miercuri se vor întâlni experţii din cadrul ministerelor apărării din România şi Ungaria Bucureşti, marţi, 25 iunie 2019 (MTI) - Întâlnirea bilaterală cu reprezentanţii autorităţilor maghiare, iniţiată de către partea română şi care va avea ca subiect problema cimitirelor militare, în special situaţia cimitirului militar din Valea Uzului, va avea loc miercuri, la Bucureşti, a aflat portalul clujean de ştiri Maszol.
Eltörlik a vámokat az EU és Vietnam között Ha az Európai Parlament is rábólint.