Hegedűs Lorántné nem akar a többi független képviselővel keveredni

Mert nem szeretné, ha összekevernék "a destrukciót folytatókkal". Ezért a Jobbikból való februári kilépése után most inkább lemond a mandátumáról.

2019. március 21. 10:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyüre Csabát jelöli Hegedűs Lorántné helyére a Jobbik elnöksége Tudatta a párt szombaton az MTI-vel.

Teljesen felhagy a politikusi munkával az exjobbikos Hegedűs Lorántné Függetlenként sem folytatja.

Friss hírek
Füstölni kezdett, majd felrobbant egy parkoló Tesla Kínában
Összejött a Fucsovics-Cicipasz csúcsmeccs Barcelonában Az új generáció sztárja vár a magyar teniszezőre a második fordulóban.
Sainz együttérez Mick Schumacherrel A McLaren F1-es pilótája pontosan tudja, milyen egy többszörös világbajnok fiaként karriert építgetni, de a spanyol szerint a nagyobb médiaérdeklődés még akár előnyökkel is járhat.
A franciák azt kérik: nevezzünk meg egy magyar emlékhelyet, aminek kiemelt védelemre van szüksége A Notre-Dame leégése után arra keresik a választ, hogyan lehetne jobban együttműködni, hogy megóvjuk az EU kulturális emlékeit.
Elfajult a Húsvét Kazsokon, egy férfi kapával támadt a szomszédjára De az kivédte az ütést!
Újabb robbanás volt Srí Lankán Hatástalanítása közben robbant fel egy bomba. Közben 87 újabb robbanószerkezetet találtak a főváros buszállomásán.

Visszatért a cigánybűnözés a kampánytémák közé A Jobbik néppártosodásával lényegében megszűnt cigányozás, zsidózás a politikában. A Jobbikból kivált Mi Hazánk Mozgalom viszont gőzerővel próbálja visszahozni ezeket.
Óriásplakátokra is futja a Mi Hazánknak A Fidesz plakátjai már elárasztották az országot, de a Jobbikból kiszakadt szélsőséges politikusok által alapított Mi Hazánknak is jutott 150 plakáthely.

Top hírek:
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.
Soros: Orbán egy szupergonoszt csinált belőlem Egy díjátadón tért ki a magyar kormány személyét érintő kommunikációjára.