Hajszálnyira volt a magyar lány a döntőtől

Dénes Eszter csak hattized körre volt a légfegyveres EB döntőjétől.

2019. március 21. 16:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Együttműködési szerződést kötött az ITRA és az IAAF A Nemzetközi Terepfutó Szövetség négy évre szóló együttműködési szerződést kötött a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel. Mindezt Rohoska Lajos közölte, aki Magyarországot képviseli az ITRA-ban.
Gyászol a magyar sportvilág: Elhunyt Reviczkyné Köteles Erzsébet A Nemzeti Torna Egylet és a Vasas SC egykori sportolója hosszú betegség után, életének 95. évében hunyt el.
Spanyol uralom Katalóniában A MotoGP-ben Marc Márquez, a Moto2-ben Álex Márquez, a Moto3-ban pedig Marcos Ramírez hozta el a 25 pontot.
Ötödször is sikert hozott az éjszakai mozgás a fővárosban Vasárnap hajnalig tartott a Mozgás Éjszakája elnevezésű rendezvény, amelynek keretében 17 sportágat lehetett ingyen kipróbálni Budapesten.
Lett győzelemmel zárult a Tour de Hongrie Krists Neilands nemcsak az összetettet, hanem a hegyiversenyt is megnyerte. A magyarok közül Dina Márton másodikként, míg Valter Attila harmadikként zárt az összetettben.
Befejezték és átadták a Sea Forest Waterway épületét Elkészült a jövő nyári tokiói olimpiára épült evezősközpont, amelyet vasárnap adtak át. Ezen kívül több épület már korábban átadásra került.

Top hírek:
Jamest a Napoli vinné Jamest a Napoli vinné hir átigazolás Real Madrid spanyol Napoli James Rodriguez panucci szo, 06/15/2019 - 22:33 James Rodriguez a Napoliban köthet ki, a Real Madridból akár többen is érkezhetnek a nápolyi klubhoz     A Radio CRC értesülései szerint James Rodriguezt szerződtetné a Napoli.
A Dortmundtól érkezhet védő a Barcelonához A Dortmundtól érkezhet védő a Barcelonához hir átigazolás német Barcelona Dortmund spanyol Raphael Guerreiro panucci v, 06/16/2019 - 00:10 Jordi Alba vetélytársat kaphat a védelem bal oldalára     A katalán Sport szerint Raphael Guerreiro érkezhet a Barcelona védelmének bal oldalára.
Remek szombati napot zárt a Kométa kerékpárcsapata Dina Márton másodikként, Juan Pedro Lopez ötödikként, Stefano Oldani pedig nyolcadikként végzett a Tour de Hongrie negyedik szakaszán.
Warrington szoros mérkőzésen védett címet Szombaton éjszaka Leedsben, azaz szülővárosában húzott kesztyűt az IBF pehelysúlyú világbajnoka, Josh Warrington, az angol bunyósra pedig honfitársa és egyben hivatalos kihívója, Kid Galahad várt a kötélnégyszögben.
Elképesztő magyar siker a Tour de Hongrie királyszakaszán Dina Márton a második, Valter Attila a harmadik helyen zárt a Kékestetőn befejeződő etapon. A két magyar megelőzte azt a Giovanni Viscontit, aki a Giro d'Italián szakaszt is tudott nyerni.
Coutinhót továbbra is el akarja adni a Barcelona Coutinhót továbbra is el akarja adni a Barcelona hir átigazolás spanyol Barcelona Coutinho panucci v, 06/16/2019 - 11:05 Coutinho továbbra is eladó, de ki tudja megvenni a brazil csillagot?     Philippe Coutinho nem igazán vált be Barcelonában.