Courtois óriásit bakizott, így is nyertek a belgák az oroszok ellen

Courtois óriásit bakizott, így is nyertek a belgák az oroszok ellen hir EB2020 Európa Bajnokság belgium Oroszország Courtois panucci p, 03/22/2019 - 00:13 A belgák hozták a három pontot az oroszok ellen, de azért nem Courtois mérkőzése volt csütörtök esti Eb-selejtező, annál inkább Hazardé     A 14.

2019. március 21. 23:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Mueller-jelentés után zuhan Trump népszerűsége Idei mélypontjára esett Donald Trump amerikai elnök népszerűsége, miután Washingtonban részlegesen közzétették azt a jelentést, amelyben Robert Mueller arról számolt be, hogy a 2016-os amerikai elnök...

Gyújtogattak Oroszország legnagyobb zsidó tanintézményénél A moszkvai jesiva húsraktárát gyújtották fel a zsidó húsvét első estéje előtt.
Rendhagyó lesz a 2021-es női kosárlabda Európa-bajnokság Korábban volt már példa osztott rendezésre, de ilyenre még nem.
Oroszország légvédelmi rakétákat telepít a sarkkörre Hogy nehogy amerikai bombázók lopakodhassanak be onnan atombombával.
Moszkva kiutasított egy lengyel diplomatát Oroszország nem kívánatos személynek minősítette a szibériai Irkuck városban működő lengyel konzulátus egyik hivatalnokát - erősítette meg kedden a lengyel külügyi tárca szóvivője
Májustól már megint emelkedik a vám Oroszország májustól emeli a kivitelre szánt kőolaj vámját.

Vasárnapi sport: Magyarország-Oroszország Eb-selejtező Csúcsrangadó a Premier League-ben.
Oroszország kibékülne Amerikával A két nagyhatalomnak meg kellene egyeznie a vitás kérdésekben, legyenek azok politikaiak vagy gazdaságiak, hogy a világgazdaság fellendülhessen az orosz pénzügyminiszter szerint.
Szerdától vásárolhatók meg a jegyek az azeri - magyar Eb-selejtezőre Szerdától vásárolhatók meg a jegyek az azeri - magyar Eb-selejtezőre hir magyar magyar válogatott Európa Bajnokság EB2020 panucci p, 04/1...
Bodó Richárd: Játsszon Bánhidi Bence átlövőt is! Csoportrangadó vár a magyar férfi kézilabda-válogatottra, amely Oroszországban lép pályára Eb-selejtezőn. Nemcsak az ellenfél, de Bodó Richárd pótlása is nagy kihívást jelent a mieinknek. Oroszorsz...
Hazard lehet a kulcs a dobogóért folytatott küzdelemben A belga támadó bombaformában van.
Putyin: Oroszország semmilyen választásba nem avatkozott bele A Mueller-jelentésről, és az északi-sarki orosz terjeszkedésről is beszélt az orosz elnök.