Megkezdődött az első bomba kiemelése

Teljesen kiürítették a környéket.

2019. március 23. 14:50

A cikk folytatása...Friss hírek
30 éve volt Nagy Imre újratemetése címlapkép: Fortepan (77275
Hatoslottó: a múlt hét után most ismét volt telitalálatos szelvény Ahogy a múlt héten, valakinek most is sikerült milliomossá vállnia hat jó számnak köszönhetően.
Kedden vesznek végső búcsút Franco Zeffirellitől Koporsóját hétfőn ravatalozzák fel.
Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait: 70 millió forint volt a tét Elő a szelvénnyel, nézd meg, lett-e találatod!
Az OTP-re érdemes figyelnünk a héten, kiemelt szintek közelében jár az árfolyam Mozgalmas heteket tudhat maga mögött a magyar tőzsde és a hazai nagypapírok technikai képe alapján különösen az OTP számára lehet majd izgalmas a folytatás, miután a részvény fontos támaszzóna...
Már 1,8 milliárd euróba fáj a Volkswagennek a dízelbotrány jogi költsége A Volkswagen konszern már 1,77 milliárd eurót költött a dízelbotrány miatti tanácsadói és ügyvédi költségekre - számolt be róla vasárnap a Handelsblatt online kiadása. A lap beszámolója szerint...

Top hírek:
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
Alzheimer-kór vagy másféle demencia? Ezek a legfőbb különbségek Nemcsak az Alzheimer-kór károsíthatja az agyi folyamatokat.
Magyarországgal példálózva emlékeztetnek a független sajtó fontosságára osztrák főszerkesztők Hogy hova vezet a politika és az újságírás közti határ elmosása, az Magyarországon jól megfigyelhető - írják.
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Közel egymilliárd volt a tét Kihúzták az ötös lottón nyerőszámait.