Megkezdődött az első bomba kiemelése

Teljesen kiürítették a környéket.

2019. március 23. 14:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Három hónap alatt 8500 embert öltek meg a mexikói kartellháborúban Mexikóban évek óta véres bandaháború dúl a rivális drogkartellek között.
290 halott Srí Lankán, a hírszerzés tudott róla, hogy merénylet készül A miniszterelnök azt ígérte, kivizsgálják, miért nem cselekedtek. 24 gyanúsítottat vettek őrizetbe, de még mindig nem vállalta fel egy szervezet sem a támadást.
Négerek nem valók politikusnak” – származása miatt megvertek egy cseh képviselőt Rasszista támadás áldozatául esett Dominik Feri.
Qualisport Racing: Sportszerűségből jeles A Qualisport Racing kamionosai számos vállveregetést begyűjtöttek a 2019-es #MoroccoDesertChallenge szombati záróeseményén, miután segédkeztek a talán az egész eseménysorozat legdurvább baleseténél.
Apát és 17 éves lányát keresi a rendőrség A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Josh Groban - Bridges LIVE CD és DVD! NYERD MEG! Éld át a Josh Groban koncertélményt a saját otthonodban! 2019. április 19-én jelenik meg az amerikai énekes-dalszerzőszínész tavaly napvilágot látott albumának élőfelvétele, ráadásul nem csak CD-n, hanem egy exkluzív DVD-n is látható Josh Groban amerikai turnézáró show-ja, amelyet a Madison Square Gardenben vettek fel.

Top hírek:
Srí Lanka összehangolt húsvéti merényletsorozat - kétszáznál is több halott 450 sebesült Több mint 200 ember vesztette életét és több mint négyszáz sebesült meg Srí Lankán, ahol egy összehangolt merényletsorozatban nyolc helyen történt robbantás. A kormány kijárási tilalmat rendelt el, és a hatóságok korlátozzák a közösségi oldalak elérését is. A terrortámadások miatt a kormány a kijárási tilalom kihirdetése mellett arról is határozott, hogy két napos szünetet rendel el az állami hivatalok, cégek, illetve magánvállalatok munkájában.
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Szennyvíztározóba esett, és megfulladt egy 2 éves gyerek Taktaharkányban Családi házuk udvarán történt a tragédia.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.