Nowitzki 21 év után, Jordan-csúccsal köszönt el a dallasi közönségtől

Egy meccs maradt az NBA-legenda karrierjéből.

2019. április 10. 9:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarországra jön a világhírű pszichológus, Jordan Peterson Jordan Peterson a Brain Bar meghívására most először lép a közép-európai közönség elé.

Döntöttek: Michael Jordan a történelem legjobb kosarasa A játékosok szavaztak, nincs több kérdés.
A valaha létező legrosszabb szörnyek vagyunk A Tűnj el! és a Mi rendezője szerint alapvető emberi késztetés, hogy a megvédjük a saját törzsünket, akár a kívülállók emberi mivoltának rovására is. Interjú az Oscar-díjas Jordan Peele-lel.
Kocsmai verekedésbe keveredett az angol válogatott kapusa Jordan Pickfordot lefilmezték, ahogy egy sunderlandi pub előtt bunyózik.

Jordan intézett Párizsnak egy NBA-meccset Az ő csapata is játszik a francia főváros első NBA-mérkőzésén.
Remekül rajtolt a mozikban a Mi Jordan Peele, úgy látszik, nem tud hibázni. A 2017-ben bemutatott, szintén komoly sikereket elért Tűnj el! című thrillerje után a legújabb alkotásával még magasabbra tette a lécet, és ismét remek mozi...
A Mi című horrort nézték a legtöbben az észak-amerikai mozikban Jordan Peele filmje mintegy 70 millió dolláros bevételt hozott készítőinek a premierhétvégén.
Annyira nem kell félni önmagunktól, de jobb megijedni Mit tennénk ha találkoznánk önmagunkkal? Jordan Peele új filmje, a Mi szereplői hasonló helyzetbe keverednek, de csak ki akarják végezni egymást. Kritika.
Egy szobában füvezett a beteg gyerekével, a bíróságon kell felelnie  videó Asztmás kisfiával a háttérben vette videóra az apa, ahogy egy haverjával füvezik. Az még hagyján, hogy a hatéves gyerek végignézte, ahogy az apja drogozik, de az észak-karolinai, 23 éves férfi, Don...