Kiderült, ki az idei X-Faktor műsorvezetője - Az RTL Klub most jelentette be

Az RTL Klub elárulta, ki vezeti a 2019-es X-Faktort.

2019. április 10. 13:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kamaszként ismertük meg - Az X-Faktor énekese most szobafestőként dolgozik Mata Ricsi két tehetségkutatóban szerepelt, de nem énekesként, hanem festőként dolgozik.

Újra érzi a szagokat Puskás Peti Újra a megfelelő célra használhatja orrát az X-Faktor mentora, visszatért a szaglása. Esküszik, a vegán életmódjának köszönheti a csodás változást.
Megnősült az RTL Klub sztárja - Gyönyörű menyasszonyát a Balaton partján vette feleségül Sárközi Ákos a hétvégén megnősült Tihanyban.
Ő az RTL Klub híradósának új szerelme - Az esti JOY-gálán mutatkoztak először Szabados Ágnes a tegnap esti JOY Social Media Awardon jelent meg először új párjával.
Az RTL Klub műsorvezetője volt - Az 52 éves Balázsy Panna ma ezzel foglalkozik Balázsy Panna hosszú éveken keresztül volt az RTL Klub műsorvezetője, ma már teljesen mást csinál.
Az RTL Klub a legjobbkor húzta elő a gazdás realityjét A Házasodna a gazda nulladik epizódja kifejezetten kedvesre sikerült egy olyan pillanatban, amikor egyre több városi érez rá a vidéki életre.

Az RTL és a TV2 is megbolygatta a műsorrendjét Az RTL Klub esetében lehetett tudni, hogy a Konyhafőnök után áttérnek a nyári műsorrendre. A TV2 esetében viszont úgy tűnik, hogy azért módosítottak a műsorrenden, nehogy a konkurencia új sorozata túl...
Istenes Bencének és Csobot Adélnak ezért kellett titkolniuk a kapcsolatukat Istenes Bence és Csobot Adél a 2012-es X-Faktor idején szerettek egymásba.
Egy hétig állt csak Nyerges Zsolt neve a szolnoki aréna homlokozatán Az RTL Klub Híradója utánajárt, a városi vízilabdacsapatot működtető alapítvány volt az ötletgazda, a város viszont máshogy dönt az elnevezésről.
Májusban is piacvezető a TV2 Csoport 2019 májusában a TV2 Csoport ismét mindhárom vizsgált célcsoportban (4+, 18-59, 18-49 évesek) megelőzte az RTL Magyarországot, s a teljes lakosságot tekintve előnye már 5,4 százalékpontra nőtt. Emelle...
Kiderült, mennyit kell majd fizetni az RTL Klubért Az RTL Magyarország hétfői sajtóreggelijén több érdekességről is beszámoltak a médiavállalat vezetői, így például kiderült, hogy elkészült a terjesztést is szabályozó új ÁSZF, amely tartalmazza az áta...
25 éves a lombikbébiprogram a Semmelweis Egyetemen Az RTL Klub Híradója ott járt a jubileumot ünneplő egyetemen, ahol a több, ma már felnőtt egykori lombikbébi mesélt magáról.