Kiderült, ki az idei X-Faktor műsorvezetője - Az RTL Klub most jelentette be

Az RTL Klub elárulta, ki vezeti a 2019-es X-Faktort.

2019. április 10. 13:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megvan az X-Faktor új női mentora Dallos Bogi lesz a következő X-Faktor új női mentora, jelentették be a szervezők. Az énekesnő óriási megtiszteltetésnek veszi a feladatot, és annyit elárult, hogy eleinte kicsit félt a Gáspár L...

Két éve még az utcán élt az RTL Klub képernyőse Pokoli éveket tudhat maga mögött a tévés, aki egy különleges embernek köszönheti a megmenekülését, és azt is, hogy ma a médiában dolgozhat.
RTL Klub: újra jönnek a sztárszakácsok A hónap végén az RTL Klub hétköznapi műsorrendje is komoly változások elé néz, visszatér ugyanis a csatorna egyik kedvelt műsora.
Megdöbbentő, ki az RTL Klub új műsorvezetője - Világsikerű show-t bíztak rá ÉNB Lali vezeti az RTL Klub új, párkereső show-műsorát.
ÉNB Laliból műsorvezető lesz, és nem is akármilyen műsorban láthatjuk majd Ő kapta az RTL Klub új realityjét, a Love Islandet.
Az RTL Klub híradósa élete legnagyobb kudarcának élte meg a szakítást Hat éves kapcsolatában párjával már az esküvőt tervezték.

Kiss Ramóna visszatér a képernyőre Kiss Ramónát nem kell sokáig nélkülöznünk a képernyőről, idén már vissza is tér az X-Faktor műsorvezetőjeként  adta hírül az RTL Klub. Rami már szülés után nagyszerű formában volt, így nem lesz nehéz ...
Ő veheti át Radics Gigi helyét az X-Faktor zsűrijében A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.
Miből lesz a vakvezető kutya? Cuki kölyökből Tanoncok vizsgáján járt az RTL Klub Híradója.
Az RTL Klub sztárja egy évvel a válása után újra megházasodik - Már az esküvő időpontját is kitűzték Sárközi Ákos és kedvese eredetileg márciusban keltek volna egybe.
Az X-Faktor döntős Horányi Julit eljegyezték, jövő nyáron lesz a lagzi Egyelőre viszont nem hordja még a gyűrűt.
Tiniként ilyen duci volt - Ma az RTL Klub gyönyörű műsorvezetőnője Peller Anna duci tiniből gyönyörű színésznő és műsorvezető lett.