Létezik-e Isten?

Dr. Orosz László fizikus és Nagy Gergely teológus vitája Isten létezéséről, illetve arról, hogy egyáltalán bizonyítható-, vagy cáfolható-e a létezése. A 2019. április 11-i vitaest moderátora dr. Nagypál Szabolcs római katolikus teológus volt, a helyszínt a Golgota Keresztény Gyülekezet biztosította.

2019. április 13. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatalmas, kutyákkal töltött zsákok lepték el New Yorkot Létezik egy szabály New Yorkban, miszerint mindenki számára tilos állatot szállítani, és intézményekbe vinni anélkül, hogy egy olyan elzárt hordozóban van, amely segítségével az állat nem zavar másoka...

Már az induláskor léket kaphat a Nemzeti Kötvény? Hiába csábító ugyanis az ötödik évben már évi 6 százalékos kamat, ha a jegybank és a piac által vártnál magasabb infláció miatt az idei reálkamat nulla, vagy ne adj isten, negatív lesz.
Ha Isten kis faszt adott volna, az oltár előtt vágom le - mondta a világ egyik legnépesebb országának vezetője Államférfi.
Korhatáros-e a klasszikus zene? Milyen fiatalon alkothat valaki remekművet? Van-e egy életkor, mely után már kihagy a kreativitás? És létezik-e létezik-e a zenében valami sajátos késeiség, amely általában a halálhoz közel írott műv...
Nála bátrabb tolvaj sem igen létezik Mondjuk, sikerült a csel.
Rákóczi Reni: Többé már nincs Bajnok csapat Reni szerint többé már nem létezik a Bajnokok csapata. Hogy miért gondolja ezt, az a videóból kiderül!

Íme a lakások új sztárja: Ezzel az anyaggal olcsón megúszod a felújítást Nem csak mozaik és márvány létezik.
Nem találod ki, hogy melyik politikust hívta meg a köztévé, hogy megfejtse a budapesti parkolási balhét Talán Tarlós Istvánt, vagy Karácsony Gergelyt, vagy Puzsér Róbertet, ne adj' Isten Bácskai Jánost, esetleg Baranyi Krisztinát, Várnai Lászlót, Csárdi Antalt? Á, dehogy!
Ez a Mass Effect Garrus ölelőpárna tényleg létezik A BioWare és a Jinx közös munkájának köszönhetjük a hálószobánk új ékét.
Akkor Messi tényleg isten volna? A legfőbb szakértő tisztázta a fontos kérdést.
Tarlós: Isten kezében vagyunk, meg az ellenzéki újságírókéiban A főpolgármestert zavarja, ha azt kérdezzük tőle, hogy mitől tart, de az élettapasztalata miatt mindig igyekszik a rosszabb verzióra is felkészülni.
Óriási fogorvos sztrájk jöhet: leállhatnak az ingyenes ellátást nyújtó rendelők Adál isten fogat, adj kenyeret hozzá....