Egyelőre nem rúgják ki Dárdait

Bár az elmúlt napokban többször is felmerült a menesztése, egyelőre még élvezi a vezetők bizalmát Dárdai Pál a Hertha BSC-nél.

2019. április 15. 12:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Dortmund tapad a Bayernre, Dárdai nem bírt Dollal A Freiburgot simán elintéző Borussia ismét csak egy pontra a Bayerntől. Tovább szenved a Hertha, de legalább nem vesztett.

Dárdai: A Balatonról figyelem a Bundesligát, aztán egyetemre megyek Tanulmányutakat is szervez magának a következő szezonra a Herthától megváló edző.
Dárdai: elfáradtam, pihenni szeretnék Itt az ideje egy kis szünetnek.
Ez az edző válthatja Dárdait a Hertha csapatánál Nem lenne ismeretlen neki a fővárosi klub.
Breaking: közös megállapodással távozik Dárdai Sajnos ennyi volt.
Dárdai még nem izgul a rossz széria ellenére Egyelőre megvan a bizalom

Meneszthetik Dárdai Pált Legkésőbb nyáron mennie kell a magyar trénernek?
Méltatlan, ahogy Dárdai Pállal bánnak Napok óta Dárdai Pál jövője szolgáltatja a slágertémát a német sajtóban, miután a hírek szerint a Hertha magyar vezetőedzője alatt, a zsinórban elszenvedett négy bajnoki vereség miatt megingott a kisp...
Petry: a játékosok nem fúrják Dárdait Zsinórban négy vereséget szenvedett el Dárdai Pál csapata a német focibajnokságban, emiatt megingott alatta a Hertha kispadja. Ka­pus­edzője, Petry Zsolt azért bizakodó.
Dárdai hat hétre tervez, annyi is van hátra a szezonból A Hertha sportigazgatója indulatosan teremtette le a sajtót. Dárdai adta a klub stabilitását eddig.
Hertha: kirúgják Dárdait Pált? Komoly gödörben van a német csapat.
Dárdai legnagyobb válságát éli a Herthánál Dárdai Pál csapata sorozatban negyedszer kapott ki a Bundesligában.