Egyelőre nem rúgják ki Dárdait

Bár az elmúlt napokban többször is felmerült a menesztése, egyelőre még élvezi a vezetők bizalmát Dárdai Pál a Hertha BSC-nél.

2019. április 15. 12:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rossi csapata annyira jó, mint Dárdaié Fantasztikusan jó a hangulat most a magyar fociválogatottnál, ami érthető, hiszen 2011 óta nem nyert zsinórban három meccset (ráadásul: tétmeccset) a csapat. Szalai Ádám azt mondta, úgy lép pályára, h...

Friss hírek
Marad a Unitednél a spanyol szélső Hosszútávra tervez.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
ET: Irina Shayk nem randizik és Bradley Coopert sem érdekli Lady Gaga Teljesen érthető döntések.
World of Tanks Blitz - jutalmakkal ünnepeljük az 5. évfordulót Nagyszerű mérföldköveket tudhat maga mögött a Wargaming tankos játékának csökkentett változata, ezt pedig nem akármilyen módon köszönik meg a készítők.
Coric közel háromórás meccset nyert meg Raonic és Wawrinka is továbbjutott.

A Hertha kölcsönadná Dárdai Palkót Több játéklehetőséghez jutna így Dárdai Pál fia. Az új edző fiát is kölcsönadná a futballklub.

Top hírek:
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Luxemburgba vagy Máltára megy a Fradi, ha továbbjut a BL-ben, Debrecen-Roma lehet az EL-ben Kihúzták a futball-BL második selejtezőkörének lehetséges párosításait. Kedvezőnek tűnik a Fradi számára.
A Suzuki szerint ők hőségriadóban is egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóiknak Egy MSZP-s képviselő korábban az esztergomi autógyár kerítéséhez láncolta magát, a dolgozóknak egészségesebb munkakörülményeket követelve.
Közel 3000 kiló szemetet szedtünk ki a Tisza-tóból 3 nap alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa, vagy inkább csak a jéghegy csúcsán ülő pingvin csőre
Halálos baleset volt az MO-son, egy osztrák Mercedes rohant bele egy álló szlovák teherautóba, aztán nekiütközött egy német autó utasainak Egy német férfi meghalt, a Mercedes utasai is megsérültek.
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.