A líbiai miniszterelnök szerint 800 ezer migráns indulhat el az EU felé

Fájez esz-Szarrádzs az olasz kormányhoz és az EU-hoz intézett felhívást az árulónak nevezett Halífa Haftár tábornok megállítására.

2019. április 15. 16:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Líbia - Mike Pompeo a Haftár-offenzíva azonnali leállítását követeli A Halifa Haftár tábornok vezette erők Tripoli elleni offenzívájának azonnali leállítását követelte vasárnap este kiadott közleményében Mike Pompeo amerikai külügyminiszter

Haftár tábornok 70 fegyveresét fogták el Tripoliban A Líbia keleti részét ellenőrzése alatt tartó Halifa Haftár tábornok mintegy 70 fegyveresét fogták el szombaton a nemzetközileg elismert egységkormányhoz hű erők a tripoli nemzetközi repülőtér köz...

Friss hírek
Solskjaer komoly figyelmeztetést küldött a játékosainak Mint mondta, sikeres lesz a klubnál, de vannak, akik ennek már nem lesznek részesei.
Poznan, a város a nagy testvérek árnyékában Poznan egyike a jelentős múltú, nagy lengyel városoknak, de nincs olyan komoly kultusza, mint mondjuk Krakkónak vagy Gdansknak. Érdemes egyáltalán megnézni?
A kertészkedés felér egy kondibérlettel Gondolta volna, hogy a házimunka mennyire átmozgatja az egész testet? Azért a reggeli tornáról sem szabad megfeledkezni, hogy alaposan bemelegítsük az izmainkat, mielőtt nekilátnánk a lakás vagy a kert rendbetételének.
Nagyon Zöld Könyv a Föld Napjára Gévai Csilla gyerekeknek (és szüleiknek) szánt ismeretterjesztő könyve régóta hiánycikk, sokan keresik. Most friss tartalmakkal kiegészítve jelenik meg újra a Pagonynál - miközben semmit sem veszít abból a humoros, egyedi látásmódból, játékos megközelítésből, amely miatt annyian megkedvelték.
116-szor nézte meg egy ember moziban a Marvel Kapitányt Megdöntötte a Guinness-rekordot.
Ariana Grande a zeneipar zsenije, nem csak egy popsztár A bájos külseje és a toplistás számai, na meg az egész lénye miatt lett az év egyik legbefolyásosabb embere.

Repüléstilalmi övezetté nyilvánította Haftár tábornok Líbia nyugati országrészét A direktívát a Halifa Haftár tábornok által irányított Líbiai Nemzeti Hadsereg adta ki.
Egy líbiai hadúr megindította csapatait Tripoli ellen Az ország keleti felét ellenőrző Halifa Haftár ellen a légierőt is mozgósították.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.