Kínában létrehozták "A majmok bolygójának" mutáns majmait?

Kínai tudósok azt állítják, a nyugati világ által etikátlannak tartott genetikai kísérletükben emberi géneket ültettek majomagyakba, a sikeres beavatkozás hatására pedig az emberi agy módjára fejlődő majomagyakat sikerült "létrehozniuk".

2019. április 15. 17:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Poznan, a város a nagy testvérek árnyékában Poznan egyike a jelentős múltú, nagy lengyel városoknak, de nincs olyan komoly kultusza, mint mondjuk Krakkónak vagy Gdansknak. Érdemes egyáltalán megnézni?
116-szor nézte meg egy ember moziban a Marvel Kapitányt Megdöntötte a Guinness-rekordot.
Az Asos ruhamárka milliárdos vezérének három gyereke is meghalt Srí Lankán Húsvéti nyaraláson voltak.
Mbappé nemet mond Zidane-nak Nem akar a Real Madridba igazolni
Nyolcvan éven át mérgeztek minket tudatosan A benzin ólmozása egyszerű alkohollal kiváltható lett volna, ám literenként egy centért, és az iparág feletti kontrollért cserébe az olajipar a már akkor is méregként ismert ólmot választotta.
Ennél a Pumánál soha, senki nem csinált menőbb edzőcipőt

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.