Borzongató a jéghegyre nézni: fotón a Titanic-katasztrófát okozó óriás

A katasztrófához vezető ütközés 1912. április 14-én történt.

2019. április 15. 19:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kalandos úton került elő a Titanic karmesterének hegedűje Csodával határos módon élte túl a katasztrófát, és a legmodernebb módszerek igazolták eredetiségét.

Ő volt a Titanic sármos intrikusa - Billy Zane-re ma már nem ismernél rá Az összes haja kihullott a kultikus film rosszfiújának.
Vörösbor mentette meg a Titanic pékjét Nem ez volt utolsó balesete, még később is többször elsüllyedt alatta egy-egy hajó. Egy üveg vörösborral matinézunk.
Statisztákat keresnek a Titanic musicalbe! A Szegedi Szabadtéri Játékok 2019 augusztusában mutatja be a Titanic Broadway musical non replica változatát Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté, Tassony...

Áprilisban elmarad a Titanic, de a fesztivál nem süllyed el Más időpontra tették a szokásos tavaszi helyett.
Snoop Dogg sültkrumplival és Martha Stewarttal játszotta újra a Titanic ikonikus jelenetét  videó Talán az egyik legszürreálisabb televíziós páros jött létre, amikor Snoop Dogg és Martha Stewart összeállt egy közös főző-, varietéműsor kedvéért. A Martha & Snoop's Potluck Dinner Party a VH...
Snoop Dogg rekreálta a Titanic ikonikus jelenetét Martha Stewarttal Ma már nem történik ennél jobb dolog.
Billy Zane volt a Titanic rosszfiúja Az 53 éves sztárt tuti nem ismernéd már fel Billy Zane a Titanicnak köszönhetően vált világhírűvé.