Merkel: Nagy siker az ENSZ migrációs csomagjának elfogadása

Ezzel elfogadták azt is, hogy a menekülés és elűzetés ügye nemzetközi feladat, amelyet csak közösen lehet megoldani, mondta.

2019. április 15. 19:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiába tagadja Brüsszel, egyre több bevándorló jut migránskártyához Csaknem hetvenezerre nőtt azoknak a bevándorlóknak a száma, akik idén Görögországban bekerültek az ENSZ és az Európai Unió közös migránskártyaprogramjába. A kedvezményezettek között egyetlen hónap ala...

ENSZ: meghaladta a négymilliót a hazájukat elhagyó venezuelaiak száma A venezuelai menekültek és migránsok száma 2018 novembere óta, mindössze hét hónap alatt egymillióval nőtt.
Civileket ölt a szudáni hadsereg, de Kína és Oroszország miatt az ENSZ nem szól egy szót se Szudánban ellenzéki tüntetők táborát számolta fel a hadsereg Kartúmban, és közben sok embert megölt. Az ENSZ BT el akarta ítélni ezt, de Kína és Oroszország megvétózta a határozatot.
Venezuelai válság: Több erőfeszítésre van szükség a nemzetközi közösség részéről A limai csoport és az ENSZ aktívabb szerepvállalást szorgalmaztak.
ENSZ-szakértő: pszichés kínzásnak vetették alá a Wikileaks alapítóját Julian Assange az évekig tartó bezártság és üldöztetés miatt a pszichés kínzás "egyértelmű" jeleit mutatja.
Az ENSZ-főtitkár szerint az EU túl fontos ahhoz, hogy elbukjon Az EU bukása világszerte a multilateralizmus és a jogállamiság bukását jelentené.

ENSZ: húszezren menekültek az erőszak elől Nigériából Nigerbe április óta Körülbelül húszezren menekültek az erőszak elől Nigéria északnyugati részéről a szomszédos Nigerbe április óta – számolt be az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) kedden
Alattomos betegségek: a fülhallgató fokozza, a gabona csökkenti a kockázatot Orrvérzést is okozhat a vezeték nélküli fülhallgató Állandó a vita a mobiltelefonok és a kütyük sugárzásának egészségre gyakorolt káros hatásairól. Abban a legtöbben egyetértenek, hogy a vezeték né...
Bolton: Rakétatesztjével Phenjan megsértette az ENSZ BT határozatait Bármilyen ballisztikus rakéta elindítását tiltják az ENSZ-határozatok.
Különleges megbízottat nevez ki az ENSZ a Kongóban pusztító ebola megfékezésére A megbízott igyekszik biztosítani a járvány megfékezéséhez szükséges biztonsági és politikai feltételeket is.
Az ENSZ kiesett a szerepköréből Az ENSZ több mint hét évtizedes fennállása alatt éppen csak a létrejöttekor kitűzött célját és feladatát, a béke fenntartását és a konfliktusok megoldását volt képtelen elvégezni.
Olaszország nem enged a bevándorláspárti ENSZ nyomásának Salviniék nem engednek.