Joe Jonas beöltözött Sansa Starknak a Trónok harca évadnyitójára

Így még nem láttuk Joe Jonas-t. Se Sansa Starkot.

2019. április 15. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Filmek közül a Star Warsban a leghitelesebbek a kardozós jelenetek Megnéztük, hogy az olyan népszerű filmek, mint a Zorro, a Trónok harca vagy éppen a Karib-tenger kalózai szereplői túlélnék-e a valóságban a kardozós jeleneteket. Volt, ahol szomorú vége lett volna a ...

Felforgatta a filmipart a Trónok harca A siker mindent elsöprő! Az Arya, Cersei, Daenerys, Havas Jon, Jaime, Khal Drogo, Sansa, Tyrion szerepét játszó színészek nevét százmilliók ismerték meg a Trónok harca kapcsán. Soha ennyi Emmy-jelölés...
Meglepő, hány Emmy-díjra jelölték a Trónok harcát! A GoT konkrétan rekordot döntött.
Soha annyi Emmy-díjra nem jelöltek még tévét mint az HBO-t 137 jelölést kaptak, ebből a Trónok harca záróévada 32-t, a Csernobil 19-et. A Netflix 117 nevezésnek örülhet.
Ilyen mesés volt Sophie Turner és Joe Jonas nászútja Nézd meg, miket posztoltak életük legszebb utazásáról!
Nemcsak a Trónok harca-társas szakíthat szét barátságokat, hanem egy szívószál is A július a műanyag nélküli életé. De miről szól igazán ez a kihívás, és mit tegyünk, ha mondjuk éppen a piacon nem hagyják, hogy teljesítsük a feladatot?

Izgalmas infók derültek ki az új Trónok harca sorozatról Maga az író, George R.R. Martin árulta el a részleteket!
A Trónok harca egyik legkedveltebb szereplőjének őse is szerepel majd az előzménysorozatban George R. R. Martin izgalmas részletekkel örvendeztette meg a kíváncsi rajongókat.
Rémfarkasok és Starkok is lesznek a Trónok harca előzménysorozatában George R. R. Martin a legutóbbi interjújában megosztott néhány információt a sorozattal kapcsolatban.
Így készült a Trónok Harca faliszőnyege
Elkelt a Trónok harca Sansája most már fotónk is van róla Sophie Turner és Joe Jonas immáron házastársak.
Férjhez ment a Trónok harca Sansája - Álomszép menyasszonyi ruhában mondta ki az igent Sophie Turner és Joe Jonas megosztották az első esküvői fotót.