Joe Jonas beöltözött Sansa Starknak a Trónok harca évadnyitójára

Így még nem láttuk Joe Jonas-t. Se Sansa Starkot.

2019. április 15. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ki tudja találni a mesterséges intelligencia, ki éli túl a Trónok harcát?

Döbbenetes a hasonlóság: a Trónok harca sztárja és a pakisztáni pincér ikrek is lehetnének Peter Dinklage és Rozi Khan ikrek is lehetnének.
Trónok harca: rövid lesz a vég kezdete Másfél éve nézők milliói várták ezt a vasárnap estét. Az estét, amikor elkezdődik a Trónok harcának nyolcadik évada, amelyben lezárul a televíziózás történetének legmonumentálisabb filmeposza.
A jövő szar, akárcsak a múlt Ezt a részeg Tyrion mondja, Joffrey pedig meglakol tetteiért. Trónok harca gyorstalpaló, 5. évad.
Már Trónok harca spoilereket is lehet rendelni
Mi lesz a Trónok harca vége? Jon és Dany kézenfogva elfoglalják a Vastrónt, és mellettünk boldogan ugrándozik Tyrion? Nem igazán hiszünk a happy endben, és nem is vágyunk rá. Index Trónok harca 2019, esélylatolgatás.

A Trónok harca nevelte ki Hollywood mai utánpótlását Ismeretlenekből teremtett sztárokat a sorozat, de olyan színészek is vannak, akik azóta csak bűnrossz filmekben szerepeltek. Index Trónok harca 2019 - első rész.
A Trónok harca sztárja először beszélt a súlyos betegségéről A színésznő fotókat is mutatott a kezelésről.
Így lehetne még több bőrt lehúzni a Trónok harcáról
A fogadóirodák szerint ez a szereplő ül majd a Vastrónon a Trónok harca végén De hal meg először a nyolcadik évadban?
Kétóránként kell ennie a Trónok harca óriásának Hatalmas bulit tartottak szerdán a népszerű fantasy-sorozat, a Trónok harca nyolcadik, befejező évadának díszbemutatója alkalmából. Az összejövetelen természetesen ott voltak a széria nagyágyúi, de a ...
Gwendoline Christie divatos varázslónak öltözött a Trónok harca premierjén Íme a Trónok harca vörösszőnyegének nyertese.