Egy folyami szörny majdnem megölte, mégis csodálja őket

Jeremy Wade 35 éve nyomozza a vízi rejtélyeket, és egy légikatasztrófát is túlélt már. De vajon mit szeretne fogni a Dunában? Interjú.

2019. április 15. 21:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

2000 kiló robbanóanyag Budafokon Kísértetvároshoz hasonlított napközben Budafok, ahonnan közel 4000 embert kellett kitelepíteni a Dunában talált bombák miatt. A két hatalmas, egytonnás második világháborús rombolóbomba annyira veszél...

Friss hírek
A Népszava egy hatalmas recskázással mutatta meg, milyen az, ha egy újság egy másik MSZP-s üzletember kezébe kerül Itt a tavasz legerősebb kezdőmondata. Soha nem került olyan jó környezetbe a "Nekünk a gyermek az első!" szlogennel futó kormányzati reklám, mint a Népszava cikkében.
Jégtömbön utazott 700 kilométert a jegesmegve Az állat Oroszország távol-keleti részéből kóborolt el 700 kilométernyire. Kamcsatkán vették észre az ott élők, ahol nagy riadalmat keltett
Anglia újra feltalált sárkányölő védőszentje, Szent György Szent György Anglia legfőbb szentjeként ismert, a hagyomány szerint I. (Oroszlánszívű) Richárd tette hazájában népszerűvé, és mire III. Eduárd 1348-ban megalapította a híres Térdszalagrendet, a szentet már az angol nép körében is tisztelték. Ezt az elméletet azonban több mint húsz éve megcáfolták.
Alaposan felkavarta a 72 órás munkahét terve a tech szektort A Microsoft dolgozói szolidarásak kínai kollégáikkal.
A sznúker Lionel Messijét egy amatőr győzte le A világbajnokság első fordulójában Ronnie O'Sullivan megdöbbentő vereséget szenvedett.
Marcsa néni: egy évszázad, három magyar állampolgárság Tóth László Magyarország csíkszeredai főkonzulja és Ferencz Tibor Csíkszépvíz polgármestere köszöntötte otthonában az ezen a napon százéves Geréd Margitot az erdélyi Csíkszépvízhez tartozó Csíkborzsován 2019

Bombák kiemelése miatt lezárják szombaton Budafok egy részét Két, egyenként egytonnás robbanótest találtak a Dunában.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.